LFC TV snart på skjermen

General Manager Stephen Michael kommer i dag med gode nyheter til alle som har savnet LFC TV. Kanalen vil i løpet av høsten være tilgjengelig for de aller fleste!

Da Liverpools nye store satsning, LFC TV, gikk på luften 20. september var det til stor skuffelse for mange her hjemme at ingen norske eller andre skandinaviske land som kunne ta inn kanelen.

Kanalen har derfor kun vært tilgjengelig for de som har e-Season Ticket - alle programmer kan følges "live" der. Det blir imidlertid ikke det samme som å kunne følge kanalen som et hvilket som helst annet tv-program.

Supporterklubben har over tid drevet lobbyvirksomhet og har fått tilbakemelding på at det er forsiktig optimisme hos enkelte aktører, uten at vi har kunnet gå ut med det.

I dag kan vi imidlertid bringe videre nyheten om at LFC TV kommer - men det er enda ikke helt avklart hvem som stikker av med rettighetene.

Det er Stephen Michael (bildet) som ovenfor Liverpool.no kommer med de gode nyhetene. Michael var i sin tid med å sette opp liverpoolfc.tv og jobber i dag som General Manager for den nye TV-kanalen.

Forstår du skuffelsen over at LFC TV enda ikke er tilgjengelig for de mange trofaste i Skandinavia?
- Selvsagt. Det skulle bare mangle. Vi vet hvor stor interessen er hos dere og det er bare å beklage at kanalen enda ikke er å finne på skjermen. Vi har hatt en kontrakt med ViaSat frem til i sommer om sending av det ukentlige TV-showet vårt. Den kontrakten ble imidlertid ikke fornyet og vi har derfor ikke hatt noen samarbeidspartner i Skandinavia de siste månedene. Derfor har det kun vært mulig for dere å følge sendingene via E-Season Ticket. Vi er den eneste av de andre engelske fotballklubbene som kan tilby alle våre programmer på nettet så lenge du er online. Her kan du følge alle sendingene våre "live".

Hva skjer nå konkret fremover i forhold til ny kontrakt?
- Det er ingen hemmelighet at vi allerede er i forhandlinger om senderettighetene i Skandinavia og har dialog med forskjellige aktører. Vi regner med en snarlig løsning slik at alle røde snart vil kunne ta inn LFC TV på en plattform som vil være tilgjengelig for de fleste.

Kan du være mer spesifikk vedrørende når du forventer en løsning?
- Jeg håper vi kan være i mål i løpet av en måneds tid rent kontraktsmessig. Det betyr kanskje at det vil ta litt mer tid før kanalen er tilgjengelig i de tusen hjem. Men hovedbudskapet mitt er at LFC TV kommer!

Supporterklubben har hatt runden med de forskjellige kringkasterne her hjemme. Tilbakemeldingene har hittil vært uklare. Du er altså sikker på at dere kommer til å finne en løsning og snart kan skrive kontrakt?
- Det er min hellige overbevisning, ja. Rettighetene vil enten bli solgt til en aktør som kan distribuere til hele Skandinavia eller det vil bli stykket opp til hvert enkelt land. Jeg understreker igjen at den delen av verden er et prioritert område for oss og jeg er derfor helt sikker på at vi finner en løsning, avslutter Michael.

Relaterte linker:
LFC TV
Canal Digital takker nei til LFC TV
Vel blåst LFC TV