Lindfield lånes ut til Notts County

Craig Lindfield har skrevet under på en måneds låneavtale med Notts County. Det er muligheter for at avtalen blir forlenget dersom partene blir enige om det.

Liverpools 19 år gamle reservelagsangriper Craig Lindfield har i ettermiddag signert en måneds låneavtale med League Two-klubben Notts County. Oppholdet på Meadow Lane kan imidlertid bli enda lengre dersom partene kommer til enighet om det når denne første måneden er over. Juniormesteren fra 2006 og 2007 er ventet å gå rett inn i troppen som skal spille mot Accrington Stanley på lørdag.

Avtalen blir bekreftet både av Nottingham Evening Post og på Notts Countys offisielle nettsted.

- Det er ingen hemmelighet at Notts County ikke har gjort nok mål denne sesongen, og Craig vil forhåpentligvis hjelpe oss med å rette på det, uttaler manager Ian McParland.

Burnley skal også ha holdt øye med Lindfield med tanke på et lån den siste tiden.

- Liverpool har stor tro på ham, men tillot ham å gå til oss da de ser på det som et ledd i utviklingen hans at han nå får spille førstelagsfotball.

Lindfield blir for øvrig med dette McParlands første signering som Notts County-manager.

Mokoena kan trolig spille mot Liverpool
I Blackburn-leiren fryktet man at Robbie Savage-erstatteren Aaron Mokoena hadde brukket foten i gårsdagens ligacupkamp mot Portsmouth. Midtbanespilleren måtte nemlig forlate banen med sterke smerter. Nå viser røntgenbildene at det ikke dreier seg om noe brudd likevel, og alt tyder på at Mokoena vil kunne spille mot Liverpool på lørdag.

- Det går heldigvis bra med Mokoena. Han fikk et spark på leggen, hvor han har fått operert inn en plate tidligere. Han hadde smerter, og ble litt redd. Han kan nå gå på foten igjen, og selv om foten er litt sår og hoven, så tror jeg dette går bra. Vi får se på fredag, sier Blackburn-manager Mark Hughes til klubbens offisielle nettside.

Vingen David Bentley ser også ut til å rekke Liverpool-kampen, da det forventes at han klarer å riste av seg en leggskade i tide.