Lita leder Readings angrep

Det er bekreftet at England U21 angriper Leroy Lita vil starte på topp for Reading. Steve Coppell sier at han vil bytte ut 7-8 spillere til kampen mot Liverpool.

Manager i Reading, Steve Coppell, sier at han vil gjøre det samme som Rafael Benitez antyder, nemlig at han vil benytte de seniorspillerne som ellers får lite spilletid i Carling Cup. Det var for øvrig en lignende situasjon som da lagenes møttes forrige sesong i 3.runde i den samme turneringen.

Den gangen scoret Robbie Fowler, John Arne Riise, Gabriel Paletta og Peter Crouch i 4-3 seieren. Leroy Lita scoret for øvrig et av målene for Reading, som lå under med 3-0 tidlig i 2.omgang på Anfield.

- Leroy har ikke spilt bra, men det gjelder for flere spillere, sier Coppell etter en skuffende sesongstart for en av fjorårets positive overraskelser.

- Jeg synes ikke noen har vært i nærheten av sitt potensial og det gjelder for hele troppen. Angripet er en lagdel hvor vi har topp konkurranse om plassene og jeg venter bare på at en kombinasjon skal vise seg fram og si at "vi er de beste". Så langt har ingen som har påvirket meg særlig til å ta en slik avgjørelse.

- Jeg ser ingen grunn til å forandre på det, fortsetter Coppell på spørsmålet om han også vil rotere på sitt lag denne sesongen, slik han gjorde før turen til Anfield i fjor.

- Jeg vil gjøre sju eller åtte forandringer også denne gangen. Dette er en veldig viktig kamp for meg av mange årsaker. Det vil gi folk en mulighet til å vise seg fram, mot et lag som vil være av topp kvalitet med spillere fra hele verden. Det vil bli en spennende kveld.

Lita er bekreftet fra start mot Liverpool. Andre som ventes å spille er Adam Federici, Ulises de la Cruz, Scott Golbourne, Andre Bikey, Emerse Fae, Bobby Convey og Shane Long. Den robuste midtbanespilleren Kalifa Cisse er også tilgjengelig etter en kneskade, og vil trolig begynne på benken.

Liverpools lag som startet da man spilte mot Reading i forrige sesongs Carling Cup: Reina; Peltier, Agger, Paletta, Warnock; Pennant, Sissoko, Zenden, Riise; Fowler, Crouch. Benyttede innbyttere var James Smith, Guthrie og Kuyt.