Liverpool-cruise 23.november

Er du Liverpool-supporter, og har lyst på et litt utradisjonelt julebord i år? Da kan Liverpool-cruise på Stena Saga den 23.november være noe for deg.

Stena Line inviterer nå til et 24-timers Liverpool-cruise om bord på Stena Saga den 23.november. Det blir "Meet and Greet" med Phil Neal og Jimmy Case , felles julebord, juleshow, supportershop, klassisk oppgjør, og konkurranser! Det reklameres med mimring på storskjerm, Liverpool-quiz og tippekonkurranser. På hjemturen blir Newcastle v Liverpool vist direkte.

For en pris fra 695,- pr. person får man båtreise tur/retur Oslo - Frederikshavn i 4-sengs standard lugar uten vindu. Inngang til "Liverpool Happening" i auditoriet, inklusiv velkomstdrink og "Meet and Greet" med Liverpool-legender. Kveldsbuffé med øl og mineralvann, samt Juleshow med Queentastic, Sandins og Appearance.

NB: For å oppnå laveste pris (695,-) må det bo 4 stk i en 4-sengs innvendig lugar. Med andre ord må fire bestille sammen. For 2 personer i 2-sengs innvendig lugar blir prisen f.eks kr 795,- per person.

NB: All påmelding må fra nå av gjøres på telefon - 02010.