Liverpool legger £26M på bordet for Torres

Liverpool kommer til å legge £26M på bordet for å sikre seg Fernando Torres. Garcia kan ende opp i Atletico, men det skjer i tilfelle uavhengig av en Torres-avtale. Bent bekreftet klar for Spurs.

Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool FC kommer til å smadre sin egen transfer-rekord når de kjøper Fernando Torres fra Atletico Madrid. Lokalavisen skriver at ledelsen på Anfield kommer til å legge £26M på bordet for å sikre seg 23-åringen.

Echo melder nå at Liverpool-ledelsen føler seg veldig trygge på å få sin mann. Man skal allerede i prinsippet ha blitt enige om en avtale med Atletico, og denne innebærer at de røde betaler like i underkant av de £27M som utkjøpsklausulen til spilleren lyder på. De røde håper å overbevise Torres om å akseptere de personlige betingelsene tidlig i neste uke.

Manager Rafael Benitez vil ikke si så mye om saken til lokalpressen.

- Alt jeg kan si er at Fernando Torres er en av spillerne vi har vurdert, er alt Echo fikk ut av manageren.

Cissé på vei til Marseille
Avisen skriver imidlertid at man på Anfield nå er veldig optimistiske med tanke på å få Torres til klubben i god tid før neste sesong starter. Dermed er det alt som tyder på at klubbens transferrekord på £14M for Djibril Cissé blir smadret. Ledelsen i klubben vil prøve å hente tilbake noe av disse pengene ved å selge den franske spissen til Marseille.

Garcia ser også ut til å forlate klubben
Echo bekrefter også at Luis Garcia er på vei vekk fra klubben. Det er ingen hemmelighet at Atletico Madrid ønsker seg spilleren, og spanjolene verdsetter mannen som Liverpool kjøpte for £6M fra Barcelona til £4M.

Lokalavisen skriver imidlertid at en retur til Spania for Garcia ikke avhenger av Torres-dealen.

Tevez kun aktuell om Torres ryker
En annen interessant ting som står å lese i Liverpool Echo i dag er at Carlos Tevez kun er Liverpool-aktuell dersom en overgang for Fernando Torres skulle falle i fisk.

Bent bekreftet klar for Tottenham
Samtidig med disse rapportene bekreftes det nå fra England at Liverpool-linkede Darren Bent har skrevet under på en seksårsavtale med Tottenham. Spurs betaler Charlton £16.5M, noe som er ny transferrekord for dem. Dermed kan enda et navn strykes fra listen over mulige spillerkjøp.