Liverpool må vente på Mascherano

Selv om alt papirarbeidet skal være i orden, vil Premier League se nøye på overgangen før de gir Mascherano spilletillatelse. Tidligere rød bytter beite.

Mange satt, og sitter nok fortsatt våkne og trykker "oppdater" på Liverpools offisielle hjemmesider i vente på å få en bekreftelse om overgangen til Javier Mascherano. Det ser ut til at det er noe vi må gjøre i noen timer til. Premier League avventer nemlig å gi Liverpool grønt lys for at Mascherano kan spille for klubben, og har i natt komt med denne pressemeldingen:

"Premier League kan bekrefte at Liverpool, i henhold til reglene, leverte alle papirer om Mascheranos overgang i tide før overgangsvinduet stengte.

Selv om Liverpool fikk papirarbeidet i orden, har styret i Premier League besluttet å ta seg ekstra tid til å gjennomgå overgangen før spilleren kan spille for klubben. Styret skal gjennomgå saken så fort som mulig, og informere partene om avgjørelsen."

Vi antar det er spørsmålet om eierrettighetene på spilleren som gjør at Premier League vil granske overgangen. Det råder usikkerhet om det er Corinthians, West Ham, eller investeringsgruppen MSI som sitter på rettighetene for spilleren.

Tidligere rød bytter beite
David Thompson går fra Portsmouth til Bolton for et lavt ukjent beløp. David har slitt etter overgangen fra Wigan i sommer, og startet kun fem kamper for Pompey.
Vi ønsker David lykke til videre, og håper han endelig kan bli kvitt skademarerittet som har plaget ham hele karrieren.