Liverpool-reserver til Halden

Halden Arbeiderblad melder at Gary Ablett og Liverpools reserver kommer til Halden i Østfold i august. De spiller mot Kvik på Halden stadion tirsdag 21.august.

Mikael Linder, som har ansvar for Liverpools kamper i preseason, skal ha vært på befaring i Halden på onsdag. Han bekrefter til Halden Arbeiderblad at Liverpools reserver kommer til byen i august.

- Jeg får si som Bill Shankly: "Det er to gode lag i Liverpool by: Liverpool og Liverpools reserver". At det kommer et godt lag, stappfullt med talent og u-landslagsspillere til Halden i august kan jeg garantere, sier Linder til Halden Arbeiderblad.

- Det er slutt på tiden da toppklubbenes reservelag bestod av britiske dusinspillere. Nå har Liverpool supertalenter fra blant annet Spania, Sør-Amerika og Afrika, sier Linder videre.

Geir Andersen er mannen som henter Liverpools reserver over til byen. Scouserne ankommer Halden 20. august, og blir i tre dager.

- Vi håper selvsagt å se Liverpool-supportere fra hele Østlandet på Halden stadion denne tirsdagen i august, sier Geir Andersen til Halden Arbeiderblad.

Liverpools reserver møter Kvik på Halden stadion tirsdag 21. august.