Liverpool selger Potter

Liverpool skal ha akseptert et bud fra Wolves i størrelsesorden £200 000 for Darren Potter. Heighway roser juniorene etter avansement. Spurs linkes til Cissé.

Midlands-avisen Express & Star melder at Liverpool har akseptert et bud fra Wolverhampton Wanderers for midtbanespilleren Darren Potter. 22-åringen har vært utlånt til Molineux-klubben denne høsten, og har gjort sine saker bra. Det har derfor hele tiden ligget i kortene at avtalen kunne bli gjort permanent i dette transfervinduet.

De røde skal ha firet på sitt prisforlangende i denne saken, og budet fra Wolves skal i følge lokalavisen i Wolverhampton være i størrelsesorden £200 000. Nå som klubbene har blitt enige om overgangssummen, gjenstår det kun for Poetter selv å bli enig med Wolverhampton om sine personlige betingelser før de nødvendige papirene kan signeres.

- Jeg har snakket med en del folk, og klubbene skal ha blitt enige på fredag, bekrefter Potter selv til Express & Star.

Heighway fornøyd med juniorene
Steve Heighway roser i dag Liverpools juniorlag etter at de sendte Chelsea ut av FA Youth Cup på lørdag. Akademisjefen hevder at Bill Shankly ville ha vært stolt av disse ungguttene, selv om de til tider var hardt presset etter pause.

- Dette var cupfotball på sitt beste. Jeg sa til guttene etter kampen at det største komplimentet jeg kan gi dem er at Bill Shankly og Bob Paisley ville ha vært henrykte over dette resultatet, kommenterer Heighway til liverpoolfc.tv.

- Du vinner ingen priser for å spille fin fotball i cupen. Det var perioder i denne kampen hvor jeg hadde likt at vi hadde spilt ballen litt mer, men Shanks og Paisley ville ha vært overlykkelige fordi guttene holdt seg til slagplanen og stod sammen. Jeg er lykkelig over at de viste slik modenhet.

- Chelsea hadde ballen mye, og angrep oss til stadighet. Av og til kan slikt bli for mye for unge spillere. Men karer som Robbie Threlfall, Jay Spearing, Michael Burns og Stephen Darby er modne for alderen.

De røde møter nå som kjent Coventry eller Reading hjemme i neste runde, og Heighway tror Liverpool kan gjenta bedriften fra i fjor og gå helt til topps også i år.

- Jeg hentet ni av disse guttene til akademiet for ni år siden. De har spilt sammen i evigheter, og står på for hverandre. Det er på tide at de vinner noe sammen.

Tottenham linkes til Cissé
Skysports.com hevder i dag at Marseille kan få konkurranse fra Tottenham når de skal forsøke å sikre seg den utlånte Liverpool-spissen Djibril Cissé på permanent basis. Spurs har også tidligere vært linket til Cissé, så sent som i januar for ett år siden. Franskmannen vil trolig bli solgt fra Liverpool til sommeren, ettersom han ikke figurerer i Rafael Benitez sine fremtidsplaner.

Southampton vil ikke selge Bale
Southamtpons tenåringsfunn Gareth Bale vil ikke bli solgt i januar, om vi skal tro Soton-manager George Burley. Den 17 år gamle venstrebacken har vært linket til det som kan krype og gå av toppklubber, inkludert Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham og Real Madrid. Bale har halvannet år igjen av kontrakten sin med Southampton.