Liverpool v Man Utd utsolgt!

Sabra melder om at turen til Anfield for møtet med vår største rival allerede er fullbooket. Mer om Yossi Benayoun.

Stor etterspørsel etter turer
Supporterturen til kampen mot Manchester United i midten av desember er allerede utsolgt, bekrefter Sabra Sportsreiser.  Det har vært en enorm etterspørsel i dag, og hjemmekampene mot Chelsea, Arsenal, Tottenham og Everton går også unna som varmt hvetebrød.

Sjekk vårt oppdaterte turopplegg, hvor man også finner opplysninger om hvordan en skal gå fram for å bestille tur.


Yossi Benayoun
Født 5.mai 1980 i Dimona, Israel
Høyde: 178 cm

Benayoun var en periode på det berømte fotballakademiet, men fikk hjemlengsel og reiste hjem til sin lokale klubb Hapoel Be’er Sheva.  Han ble i 1998 kjøpt av storklubben (i Israel) Maccabi Haifa, hvor han scoret 55 mål på 130 kamper.

Han skapte seg først og fremst et navn gjennom tre sesonger i Racing Santander.  Midtbanespilleren nettet 21 ganger på 101 kamper og Rafael Benitez skal ha hatt spilleren i kikkerten allerede i den perioden.

West Ham kjøpte israeleren foran 2005/06 sesongen for £2.5M, og etter to år har passert av den kontrakten på fire sesonger som Benayoun skrev under, står han bokført med 8 mål på 63 kamper for The Hammers.

Yosef Shai Benayoun har 49 kamper og 11 mål for Israel.

Han er først og fremst en teknisk og målfarlig offensiv midtbanespiller, men bra fart og godt skuddben.  Han kan også spille på høyrekanten, men de fleste ser ham nok som den mest offensive av to sentrale midtbanespillere eller i en rolle bak en ensom spiss.