Lucas er klar

Lucas Leiva har fått spilletillatelse og vil trolig debutere mot South China i dag. Jamie Carragher har mareritt om at titteldrømmen ikke vil oppfylles.

Ny sentral midtbanespiller
Det bekreftes nå at Lucas Leiva har fått europeisk pass og dermed er spilleklar for Liverpool. Den blonde midtbanespilleren har Pezzini som mellomnavn og har italienske aner.

Lucas har fått nr.21 og ligger an til å debutere mot South China i dag.

Steven Gerrard vil ikke spille i ettermiddag, etter å ha slitt med en liten strekk.


Carra frykter å gå glipp av den store bøtta
Med jevne mellomrom minnes alle som har en forbindelse med Liverpool FC at man på Anfield ikke har vunnet ligaen siden 1990. Jamie Carragher er en av dem som trolig tenker mest på det og undrer seg på hvor mange sjanser han får til å kunne være med på et ligagull.

- Jeg tenker hele tiden på det å ikke kunne være med å vinne en ligatittel, erkjenner Carra til Liverpool Echo.

- Jeg har plenty av år igjen i Liverpool, men selv når du er på ditt ypperste nivå i karrieren begynner du å lure på om det snart begynner å gå nedover.

- Når jeg er ved slutten av denne kontrakten, og ennå ikke har vunnet pokalen, da vil det være naturlig å begynne å bli bekymret for hvor mange ytterligere sjanser du får. Jeg er desperat etter å vinne Premier League i løpet av denne kontraktsperioden.

- En fotballkarriere går så fort. Det synes ikke det er lenge siden folk snakket om at Stevie og meg selv var ungdommer som ville bli del av et Liverpool med suksess i mange år framover. Selv de tre årene som Rafa har vært her har bare flydd av gårde. Om tre år vil jeg være 32 år og en del i Kemlyn Road (red: Centenary Stand) vil si at at jeg er ferdig!

Jamie Carragher skrev i sommer under en ny 4-årig avtale som binder ham til Anfield fram til 2011.