Lyskestrekk for Alonso

Xabi Alonso stod over kampen mot Middlesbrough med en liten strekk, men er forventet klar mot Wigan på lørdag. Jermaine Pennant bekrefter sin gode form.

Liverpool Echo skriver i dag at årsaken til av Xabi Alonso ikke var med i troppen til gårsdagens kamp mot Middlesbrough var at spanjolen slet med en lett lyskestrekk.  Midtbanespilleren er forventet å bli klar til kampen mot Wigan på lørdag ettermiddag.

Momo Sissoko fikk et spark i ”lyskeregionen” på Anfield i går kveld, men også afrikaneren ventes å være tilgjengelig til neste kamp.


Fornøyd Pennant
Jermaine Pennant er inne i sin beste periode som Liverpool-spiller, og den lille flankespilleren bekrefter da også overfor Liverpool Echo at han trives på banen om dagen.

- Jeg er i god form om dagen, men slik er det vel å være del av laget?, spør Pennant seg selv.

- Når laget spiller bra da er det lettere å trives ute på banen.  Jeg har det virkelig moro om dagen og da yter man også sitt beste.

- Jeg er fornøyd over å ha funnet et stabilt nivå.  Det vil også glede manageren og de andre spillerne.  Du ønsker å gjøre en god jobb og bli belønnet for det.  Jeg føler nå at jeg kan influere kamper.

- Jeg vet hvilke standarder som er forventet i Liverpool og jeg har vist det fra dag en siden jeg kom.  Hver dag er en del av en læreprosess for meg og måten man spiller fotball passer meg utmerket.  Det at jeg føler meg som en del av laget gir meg ekstra selvtillit.

- Nå har vi en kamp på lørdag før semifinalen mot Chelsea, og vi må tenke på den først.  Vi må være fokuserte, så får jeg se om jeg får tillit i Champions League.

- Hvis manageren ønsker en litt mer defensiv spiller ute på høyresiden, da vil han trolig velge Stevie siden jeg er en ortodoks ving med mindre defensiv styrke.  Hvis Benitez velger det mot Chelsea er det greit nok, men han vet hva jeg kan gjøre.  Hvorvidt jeg starter eller er på benken, det er ikke noe problem for meg.