Macca tviler på Liverpool-tittel

Steve McManaman tviler på at Liverpool vil ta hjem tittelen denne sesongen. LFC er forsterket, men det er konkurrentene også, mener Macca. Påloggingsproblemer på Liverpool-forumet.

Steve McManaman er ikke akkurat superoptimist på moderklubben sine vegne. Til BBC sier Macca at han ikke har særlig tro på at Liverpool skal ta hjem Premier League-gullet kommende sesong heller.

- Liverpool har forsterket laget, bevares, men det har de to største konkurrentene deres gjort også. Både Chelsea og Manchester United virker sterkere i år enn de var foregående sesong. Liverpool var 15-16 poeng bak disse to i mai, og det er ikke bare å ta igjen dette forspranget når klubbene på Stamford Bridge og Manchester United har så store økonomiske muskler og virker så sterke, sier Macca.

At det å ta hjem Liverpools første Premier League-tittel er prioritet nummer en, også for Macca.

- De har jo vunnet Champions League. Nå må de vise at de kan levere over en hel sesong i Premier League også. For et lag som Chelsea er det atskillig viktigere å prestere i Europa, siden de ikke har vunnet den turneringen, sier han.

Steve McManaman lyktes ikke med å vinne det gjeveste trofeet i sin ti sesonger lange Liverpool-karriere. FA-cup-gevinsten over Sunderland i 1992 og Liga-cup-seieren over Bolton i 1995 var det eneste sølvtøyet Macca sto igjen med etter å ha sagt takk for seg på Anfield etter 274 kamper og 46 mål.

I spanske Real Madrid ble han straks mer suksessfull, med 94 kamper (og åtte mål), flere seriemesterskap. Han ble også historisk med å bli den første britiske spiller til å vinne to Champions League-titler for en utenlandsk klubb (2000 og 2002). Han la opp etter 35 kamper for Manchester City. da hadde han også rukket å få med seg 37 landskamper og tre mål for England.

Påloggingsproblemer på forumet
Det har siden i ettermiddag vært umulig å skrive nye innlegg på Liverpool-forumet (Kopforumet). Vi jobber med å få løst de tekniske problemene, men kan ikke love at problemene er løst før i morgen. Vi beklager dette.