Målkalas gir ekstra selvtillit

Rafael Benitez tror målkalaset mot Besiktas vil bidra til at angrepsrekka går til verket mot Fulham med en solid porsjon ekstra selvtillit. Souness og Jewell aktuelle for Wigan.

Rafael Benitez håper og tror at åtte scoringer mot Besiktas, hvorav fire ble gjort av spissene Crouch og Babel, har gitt angrepsrekka selvtillit foran lørdagens kamp mot Fulham. Liverpool har blitt beskyldt for å sløse med sjansene så langt denne sesongen, og spesielt har spissene slitt med å omsette gode muligheter i tellende resultat.

- Seieren over Besiktas beviste at vi er i stand til å ta vare  på sjansene vi får. Laget viste karakterstyrke, og alle mann viste at de er sultne på suksess. Det er mye positivt vi kan ta med oss fra tirsdagens kamp. Det var en god kamp med mange scoringer, forskjellige scoringer, fra flere forskjellige spillere. Spillerne ønsket å vinne, og ønsket å score mål. Jeg forventet ikke åtte mål, selv om vi gikk for så mange som mulig. Man får ikke så mange slike muligheter til å styrke selvtilliten, sier manageren til Liverpool Daily Post.

Peter Crouch er enig med sin sjef i at det nå endelig ser ut til å løsne i angrepsvei.

- Kampen på tirsdag viste at vi er tilbake på sporet. Vi vil ta med oss mye selvtillit fra et resultat som det vi oppnådde. Det er ikke mange ganger noen vinner 8-0 i Champions League. Det er jo turneringsrekord. Det fine var at så mange forskjellige spillere kom på scoringslista. Det gjør godt for alle. Nå går vi til kampen mot Fulham fulle av selvtillit, og det samme gjelder for de resterende kampene i Champions League.

- Jeg forventet ikke et fantastisk resultat som det vi fikk, ettersom de tok oss på sin bane. Men vi følte hele tiden at vi kunne vinne denne kampen. Vi angrep bra, og de klarte rett og slett ikke å holde følge med oss. Vi var kanskje heldige med at returene havnet i beina på våre spillere, men det var en overbevisende seier. Men det gjenstår fortsatt mye arbeid.

Souness og Jewell kandidater til Wigan-jobben
Graeme Souness har seilt opp som en av favorittene til den ledige managerstillingen i Wigan, og den tidligere Liverpool-manageren er lysten på jobben.

- Jeg har ikke snakket med noen, men det vil være en fin jobb, uttaler Souness til Sky Sports.

Wigan-formann Dave Whelan virker imidlertid mer lysten på å hente tilbake den tidligere Liverpool-reserven Paul Jewell, bare seks måneder etter at scouseren overraskende trakk seg fra jobben etter seks år som Wigan-manager. Jewell skal i går ha innrømmet at han nå er motivert til å jobbe som manager igjen.

Whelan bekreftet i går at Jewell er hans førstevalg.

- Dersom Paul Jewell søker, vil jeg helt klart snakke med ham. Han er absolutt førstevalget. Vi har et godt forhold.

- Jeg har ikke vært i kontakt med formann Dave Whelan de siste dagene, eller noen annen i klubben for den del. Men etter seks måneder borte fra manageryrket er jeg klar for å returnere. Jeg vil vurdere alle tilbud jeg måtte få, uttaler Jewell til Metro.