Man Utd ble finalemostander

Man Utd ble Liverpools motstander i finalene av FA Youth Cup, etter at de i kveld beseiret Arsenal 4-2 etter ekstraomganger. Finalene går på Anfield 16.april og Old Trafford 19.april.

Arsenal ledet 1-0 fra den første kampen på Emirates Stadium, og var lenge det beste laget på Old Trafford i kveld. London-laget dominerte stort i store deler av ordinær tid, og tok fortjent ledelsen. United klarte imidlertid å utligne etter 73 minutter, og dermed stod det 2-1 til Arsenal sammenlagt. Dermed meldte nervene seg hos et Arsenal-lag som tidligere i kampen hadde sløst med sjansene, og Manchester United utnyttet dette og gjorde 2-1 to minutter på overtid. Dermed stod det 2-2 sammenlagt, og det var klart for ekstraomganger.

Arsenal slo tilbake og gjorde 2-2 på tampen av første ekstraomgang. Dermed stod det 3-2 sammenlagt, og alt tydet på at Liverpool måtte reise til London for å spille finale. Men i løpet av andre ekstraomgang kom hjemmelaget sterkt tilbake og nettet to ganger.

Dermed blir det to finaler mot erkerivalen Manchester United for tittelforsvarer Liverpool. Den første finalen går på Anfield mandag 16.april, mens returen spilles på Old Trafford tre dager senere.