Managere om Fowlers hjemkomst

I den anledning at Robbie ”God” Fowler skal returnere med sitt Cardiff til Anfield, har hans nåværende, og forhenværende manager uttalt seg om saken.

Selv om man i Cardiff tror den forhenværende Liverpool-spilleren Robbie Fowler vil gjøre sitt beste, og således opptre profesjonelt, også mot Liverpool, forbereder man seg på en emosjonell retur for Liverpool-legendens vedkommende.

- Han vil være fullstendig dedikert til det å spille, hevder Cardiff-manageren Dave Jones.

Videre utdyper Cardiff-sjefen med følgende utsagn, hvor han supplerer med å anerkjenne Fowlers unike heltestatus blant Liverpool-fansen:

- Å komme tilbake er spesielt, men alt han nå ønsker å gjøre, er å kunne vise til en solid forestilling for Cardiff.  Han har hatt en utrolig karriere i den klubben, hvor han har vært en lokal gutt, og har oppnådd store ting. Det vil bli godt for ham å kunne komme tilbake for å treffe venner, familie og kjente, men han har før returnert mange ganger mer Leeds og Manchester City. Alt i alt er han dog kun en profesjonell fotballspiller som ønsker å gjøre det bra. All hypen som finner sted utover dette, er konstruert fro fans og presse.

Rafael Benítez, har på sin side også noen ord å komme med om scoringslegenden fra Toxeth, og til tross for at Fowler ble veid og funnet for lett av nettopp Rafa i sommer, tror stadig spanjolen at scouseren kan utgjøre en trussel, da hans bevegelsesmønster er av heller målfarlig kaliber:

- Robbie er fortsatt en spiller hvis bevegelser er fantastiske. Han hadde riktignok ikke hurtigheten man trenger for å kunne bidra for et topplag, men alt annet var på plass. Både lidenskapen, mentaliteten og hva som trengs av karakter.

Utover kommentaren over, kan Benítez avsløre at han ikke ønsker å se Fowler finne nettmaskene i møtet med Liverpool, men han understreker at han ønsker å se Fowler finne nettet opptil flere ganger i The Championship denne sesongen.

- Jeg vil ikke at han skal score noen mål i denne kampen. Jeg ønsker å treffe ham før kampen, i godt humør, for så å treffe ham igjen etter kampen, litt skuffet. Deretter ønsker jeg å se ham score 20 mål, og derav bli toppscorer i ligaen.