Manch City Res - Liverpool Res 2-3

De rødes reservelag vant 3-2 borte mot Manchester Citys nest beste. Debutant Krisztián Németh scoret to mens Jordy Brouwer nettet seiersmålet tre minutter før slutt.

Péter Gulácsi og Krizstián Németh debuterer på Liverpools reservelag mot Manchester Citys neste beste på Manchester Regional Arena. Begge klubbene er ubeseiret på de tre siste kampene, og stiller med et ungt mannskap i kveld. De røde ligger tre poeng bak City i Premier Reserve League North, men har én kamp mindre spilt.

Liverpool: 1. Péter Gulácsi; 2. Stephen Darby [kaptein], 4. Mikel San José, 5. Martin Kelly, 3. Emiliano Insúa; 7. Nabil El Zhar, 6. Damien Plessis, 8. Jay Spearing (12 Ronald Huth, 92'), 11. Ray Putterill (16. Ryan Crowther, 81');  9. Jordy Brouwer, 10. Krisztián Németh (14. Daniel Pachecho, 68').
Ubenyttede reserver: 13. Dean Bouzanis (gk), 15. Gerardo Bruna.

Manchester City: 1. Mentel, 2. Vidal (14. Obeng, 21'), 3. Williamson [kaptein], 4. Mee, 5. Breen (12. McDonald, 71'), 6. Clayton (16. M Daly, 55'), 7. Etuhu, 8. Grimes, 9. Ball, 10. Marshall, 11. Moore.
Ubenyttede reserver: Hartley, Mouritsen.

1.OMGANG

0-1 2. min: NÉMETH - Jay Spearing med nydelig gjennomsbruddsball til debutant Krisztián Németh. Ungareren setter ballen enkelt i mål, alene med keeper.

1-1 41 min: BALL - Frispark fra like utenfor 16-meteren blir headet i mål av spiller nr. 9 Ball ved første stolpe 1-2 43 min: NÉMETH - Skrudd hjørnespark fra Ray Putterill heades i mål fra Krisztián Németh nesten på målstreken.

PAUSERAPPORT: Liverpool leder 2-1 etter to scoringer av debutant Krisztián Németh. Ungareren kunne faktisk hatt hat-trick da hans ene skudd fra kloss hold traff stolpen. De røde har også hatt gode muligheter ved Ray Putterill og Jay Spearing. Begge ble imidlertid reddet av keeper. Manchester City har ikke vært like farlige, men har vært frempå ved to anledninger i tillegg til scoringen. Derfor er Liverpools ledelse grei. Liverpools forsvar har hatt bra kontroll på Citys angripere, og i angrep har det vært fin flyt. Krisztián Németh har vært god og bevegelig i debuten. Spearing og Plessis har kontrollert midtbanen. San José og Kelly har god kontroll i midtforsvaret. El Zhar spiller bedre enn i tidligere kamper.

2.OMGANG

Gult kort 54 min: Grimes - for tøff takling på Spearing.

2-2 74 min: BALL - Overlegg fra Liverpools høyre side ble lagt tilbake inn foran mål. Der satte Ball ballen i mål.

2-3 87.min BROUWER - Spearing spillte Darby nydelig gjennom på høyre. Brouwer styrte Darbys innlegg i mål fra tre meter.

SLUTT

SLUTTRAPPORT: I en jevn kamp trakk Liverpool det lengste strået. De røde ledet både 1-0 og 2-1, men City kom tilbake begge gangene. Det så ut til å gå mot poengdeling, men Jordy Brouwer satte et innlegg fra Stephen Darby i mål tre minutter før slutt. Liverpool var hakket bedre enn City i 1. omgang, mens Manchester City skapte flest farligheter etter pause. Debutant Péter Gulácsi gjorde et par gode redninger, mens Grimes misbrukte to meget gode sjanser. Spearing og Németh hadde hver sin halvsjanse. Innbytter Pacheco kunne nettet da han var igjennom alene med keeper.  Jay Spearing og Krisztián Németh var totalt sett Liverpools beste. Németh scorer to mål, mens Spearing jobber hardt på midtbanen og var involvert i to av Liverpools scoringer. Reservelagets visekaptein Stephen Darby hadde en god kamp på høyreback. Best i forsvarsrekka. Midtstopperne San José og Kelly fikk større problemer etter pause. Emiliano Insúa sliter med posisjoneringen. El Zhar ikke like positiv etter sidebytte. Brouwer scorer seiersmålet, men sliter i store deler av kampen. Damien Plessis bra jobb sentralt.

Jack Hobbs, Sebastian Leto og David Martin er alle aktuelle for førstelagstroppen til Porto-kampen, og var derfor ikke involvert mot Manchester Citys reservelag.