Mange røde i landskamper i kveld

Så mange som 17 av Liverpools spillere kan komme til å være involvert i landskamper i kveld, men kun Sami Hyypiä og Nabil El-Zhar spiller kamper der poeng står på spill.

Så mange som 17 Liverpool-spillere kan komme til å være i aksjon i landskamper i kveld. På kjøreplanen står også to interne "Liverpool-oppgjør". På Ullevaal skal som kjent John Arne Riise og Norge ut i privatlandskamp mot Javier Mascheranos Argentina. I Århus vil Daniel Agger og hans Danmark være vertskap for Steve Finnans Irland.

Peter Crouch og Scott Carson er i England-troppen til kveldens privatlandskamp mot Tyskland, mens Yossi Benayoun og Israel skal møte Hviterussland. Dirk Kuyt og Ryan Babel er i Nederlands tropp til privatlandskampen mot Sveits, mens Fernando Torres, Xabi Alonso og Jose Reina er i Spanis tropp til møtet med Hellas på bortebane.

Andriy Voronin er i Ukraina-troppen til privatlandskampen hjemme mot Uzbekistan, mens Lucas Leiva er i Brasils tropp til en tilsvarende kamp mot Algerie i Montpellier i Frankrike. Momo Sissoko er likeledes tatt med i Malis tropp til hjemmekampen mot Burkina Faso.

Den to eneste som skal ut kamper som virkelig betyr noe, er imidlertid Sami Hyypiä og Nabil El-Zhar. Førstnevnte spiller EM-kvalifisering for Finland mot Kazakhstan, mens El-Zhar skal ut i OL-kvalifisering for Marokko mot Guinea.

Hvilke av disse kampene som går på TV, finner du ut ved å ta en titt på vår TV-oversikt.