Mange småskader før Charlton-kampen

En rekke Liverpool-spillere sliter med småskader i forkant av sesongens siste ligakamp, hjemme mot Charlton. Det gjelder Mascherano, Dudek, Reina, Gonzalez, Arbeloa, Sissoko og Alonso.

En rekke Liverpool-spillere sliter med skader før møtet med Charlton i helga. Hele fem spillere pådro seg smeller i kampen mot Fulham, mens to andre allerede var på behandlingsbenken før det.

Spillerne som pådro seg skader mot Fulham er Reina, Arbeloa, Sissoko, Gonzalez og Alonso, mens Mascherano og Dudek også er å finne på behandlingsbenken.

Mascherano pådro seg en skade i semifinalen mot Chelsea på Anfield. Det har ikke kommet opplysninger om skadens art eller omfang. Det har heller ikke kommet opplysninger om hvor lenge skaden vil holde midtbanespilleren ute, men han var ikke med i troppen til bortekampen mot Fulham.

Jerzy Dudek har pådratt seg en skade som førte til at han satt på tribunen i semifinalen i Champions League mot Chelsea, og han ble heller ikke spilleklar til ligakampen mot Fulham i London. Det har ikke kommet opplysninger om hvor lenge skaden vil holde målvakten på tribunen, og det er heller ikke sagt noe om skadens art eller omfang.

Jose Reina skadet skulderen i en duell med Fulham-angriper McBride etter et drøyt kvarters spill av ligakampen på Craven Cottage. Han fullførte imidlertid kampen. Det er uvisst hvor alvorlig skaden er, og hvorvidt Reina må stå over kamper som følge av trøkken han fikk.

Mark Gonzalez pådro seg en ankelskade i kampen mot Fulham, og ble erstattet av Harry Kewell 13 minutter før slutt. Alvaro Arbeloa skal i likhet med Gonzalez ha pådratt seg en ankelskade på Craven Cottage, men spanjolen fullførte kampen i motsetning til chileneren. Det er ikke kommet noen signaler om hvor alvorlige disse skadene er, eller når spillerne eventuelt vil være tilbake i spill.

Når det gjelder Mohamed Sissoko så landet Clint Dempsey oppå afrikanerens kne i en duell etter 67 minutter i kampen mot Fulham. Midtbanenmannen måtte ha behandling, og Benitez bekreftet etter kampslutt at han hadde pådratt seg en kneskade. Sissoko klarte å fullføre kampen, men det er uklart om han vil være i stand til å spille mot Charlton.

Xabi Alonso ble regelrett skallet ned av Michael Brown 24 minutter ut i kampen mot Fulham, og blødde kraftig fra nesen. Det har imidlertid ikke kommet meldinger om noe nesebrudd.

Se ellers vår oppdaterte skadeoversikt.