Mannix hjem for å tenke

David Mannix gjennomførte i dag en legetest, og reiser i morgen hjem for å tenke nærmere på en mulig overgang til HamKam. Klubben sier at enighet om personlige betingelser gjenstår.

- Jeg må ha en ny start, sier David Mannix på telefonen til liverpool.no sent i kveld.  – Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter en lang dag og kveld med legetest og samtaler. 

- Alt gikk bra med legetesten, sier spilleren som har vært mye plaget av skader i sin karriere.  – Jeg reiser hjem i morgen tidlig for å sette meg ned å tenke over dette sammen med min familie  Jeg trenger som sagt en ny start og jeg vil gjerne ha den i HamKam, men det er klart at det er en stor overgang å reise fra Merseyside til norsk fotball.

- Jeg er veldig fornøyd med oppholdet på Hamar.  Treningen var god, fasilitetene var gode og spillerne var veldig imøtekommende.  Jeg har i det hele tatt blitt tatt i mot på beste måte, og det gjelder også det øvrige oppholdet og det jeg har fått oppleve av byen Hamar.

Det er nordmannen Allan Aasterud som har vært kontakt mellom Liverpool og Hamar, og han bekrefter at Mannix kun har reist for å besøke HamKam og ikke har til hensikt å vise seg fram en rekke steder for å kunne sikre seg en ny kontrakt.

David sier at verken han eller klubben har satt noen som helst tidspunkt for når en avgjørelse skal tas.  – Jeg skal tenke på dette, og det samme gjelder for HamKam, sier 21-åringen.

- Mye har vært sagt om mine skader, og også at jeg måtte avbryte låneoppholdet for Accrington Stanley.  Det som skjedde var at jeg fikk et lite problem med menisken i det kneet som jeg ikke har operert i tidligere.  Jeg kunne ha spilte videre, men legen sa at det var noe som uansett måtte ordnes med og vi besluttet da å gjennomføre en liten operasjon umiddelbart.  Jeg er nå helt frisk og i bra form.

Til NTB sier sportssjef i HamKam, Lars Tjernås, at man ikke er enige om personlige betingelser ennå, men at man har fått gode referanser på en spiller som er blitt frigitt av Liverpool.

- Spilleren har passert legesjekken, bekrefter også Tjernås.  – Vi forhandler nå om hans personlige betingelser.  Det er to mulige utfall, enten blir vi enig, eller så blir vi ikke enig.

- David har vært veldig uheldig med skader, men det er ikke noe som tilsier at han skal bli skadd igjen.  Vi stoler fullt og helt på vårt medisinske apparat.  Jeg har fått gode referanser på ham fra alle mine kontakter i England.

David Mannix hadde opprinnelig en kontrakt som løp til 2007, men Liverpool FC har nå altså latt den opphøre og gitt midtbanespilleren en sjanse til å finne seg en ny klubb.