Mannix vil til HamKam

HamKam er David Mannix førstevalg. Babbel legger skoa på hylla? Flynn for Skottland U19.

David Mannix er imponert av HamKam, og har klubben som sitt førstevalg ifølge onkel og rådgiver, John Neald.

- Vi snakker fortsatt med HamKam, og David håper på å komme til enighet med dem. Denne klubben er Davids førstevalg. Vi har fått et godt inntrykk av HamKam, som ser ut til å være en klubb i utvikling.

- Hovedårsaken er imidlertid klubbens manager. Han imponerte oss. Var veldig klar og direkte. Med ham spiller HamKam en type fotball som også passer godt for David, sier Neald til Hamar Arbeiderblad.

Hamarkameratenes klubbdirektør, Truls Haakonsen, kan ellers fortelle at det man fortsatt jobber for å få til en avtale selv om det er en del uenigheter i kontraktsforhandlingene.

Utenom HamKam skal også Burnley, Preston, Bristol City, Scunthorpe United og Accrington vise interesse for spilleren, men Mannix blir sannsynligvis å finne i Adeccoligaen om han aksepterer ei god norsk 1. divisjonslønn.

Babbel må legge opp?
Eks-røde Markus Babbel ser ut til å måtte legge skoa på hylla pågrunn av en stygg kneskade. 34 åringen har de siste sesongene spilt for Stuttgart i tysk Bundesliga, men må nå i følge Eurosport gi seg.

- Slik ting ser ut nå er jeg rett og slett ferdig. Jeg var alltid en spiller man forventet ville levere, men nå er jeg ikke i stand til det lenger.

Babbel var en viktig brikke for Liverpool i treblesesongen 2000/01, og spilte totalt 73 kamper for klubben.

Ryan Flynn tatt ut
Skottlands u19-trener har tatt ut Ryan Flynn i 22-mannstroppen, som skal spille en turnering på La Manga i begynnelsen av februar.
Flynn og Skottland møter Østerrike 4. februar, Slovakia 6. februar, og Norge 8. februar.