Mascherano allerede tilbake i trening

Javier Mascherano er allerede skadefri etter smellen han fikk mot Arsenal. Rafa tror Torres vil være tilbake om to uker, mens ting tar lengre tid en antatt for Agger.

Rafael Benitez kan fryde seg over at Javier Mascherano var tilbake i vanlig trening igjen allerede i dag, etter fotskaden han pådro seg mot Arsenal på søndag. Manageren håper også at Fernando Torres skal være spilleklar igjen om to uker, noe som er en uke raskere enn først antatt.

- Fernando sliter med det samme problemet som tidligere. Forhåpentligvis er han skadefri om to uker. Vi trodde han var klar til Arsenal-kampen, og i løpet av kampen spurte jeg ham to eller tre ganger om alt var som det skulle, for det virket ikke som om han var skadefri. Han er ikke den type spiller som normalt pådrar seg mange skader, og det er trolig årsaken til at han trosset signalene som kroppen ga. Det var problemet, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Javier Mascherano er skadefri. Han trente i dag, så vi har hatt hellet med oss når det gjelder ham, legger manageren til.

Spanjolen avslører ellers at Daniel Aggers skade tar lenger tid å lege enn først antatt. Dansken har ikke vært i aksjon siden han ble skadet mot Portmsouth den 15.september, og regnes fortsatt å være 10-16 dager unna et comeback etter sitt metatarsal-brudd.

- Han gjør stadig fremgang, men det tar tid med en skade som dette. Jeg tror nok vi må vente i 10-16 dager ennå, bekrefter Benitez.

Manageren venter ellers i spenning på siste nytt om Xabi Alonso, som skulle oppsøke en spesialist i dag for å få utredet omfanget av sin metatarsal-skade og antatt rehabiliteringslengde.