Mascherano-avgjørelse utsatt

Liverpool vil ikke få svar på om Mascherano kan spille Premier League-fotball denne sesongen før i neste uke. Enda en ung svenske på prøvespill.

Selv om Javier Mascherano har fått grønt lys fra FIFA om at han kan spille for Liverpool, har altså Premier League enda ikke komt til ein avgjørelse.
Liverpool fikk levert alle papirene, og alt så ut til å være i orden da overgangsvinduet stengte onsdag kveld. Så fant man ut at man ville granske overgangen ekstra nøye, pågrunn av argentinerens noe rotete bakgrunn. Spesielt på eiersiden.
En talsmann for Premier League har uttalt seg til SkySports.

- Styret har holdt møter de to siste dagene for å diskutere overgangen - og vi vil fortsette diskusjonen over helgen.

Det ser altså ut som at det kan ta sin tid før Mascherano kan få på seg den røde trøya.

Ny ung svenske på prøvespill
15 år gamle Alexander Kacaniklic fra Helsingborg IF har reist på et tolvdagers prøvespill i Liverpool.
På onsdag reiste Alexander, sammen med juniortrener Mats Alm til Merseyside for å trene på Akademiet. Hard trening og to treningskamper står på programmet.

- Jeg har aldri vært i England, så dette skal bli moro. Jeg skal gjøre mitt beste, slik at Liverpool ønsker meg. Det er en klubb jeg virkelig vil spille for i fremtiden, fortalte Alexander til Helsingborgs Dagblad.

Kacaniklic er 15 år, 180 cm høy og veier 66 kilo. Han har 4 landskamper på aldersbestemt nivå for Sverige, og skal være venstrekant.