Mascherano i scoringshumør

Javier Mascherano uttaler at han nå også håper på mål for Liverpool. Quaresma glipper for Atletico Madrid? Juniorlaget med treningskamper. Vignal tilbake til England.

-Scoringer ikke min jobb
Javier Mascherano er ikke akkurat kjent for å score mange mål, men nå har midtbaneankeret gjort mål i de to siste kampene for Argentina i Copa America.  Med glimtet i øyet sier 23-åringen at nå må han også få en fulltreffer for de helrøde, selv om det er en jobb han i utgangspunktet tillegger Fernando Torres.

- Lagkameratene mine i Argentina har ikke spart på fleipen etter at jeg har scoret to mål i Copa America.  Det er kun mitt femte og sjette mål i hele karrieren, siden jeg ikke er en målscorer, sier lille Javier.

- Jeg scoret et mål for Argentina U17, et for U20 og også et for U21, et for River Plate og nå har jeg altså scoret mot Paraguay og Peru.

- Det sier seg selv at nå må jeg scoret et for Liverpool.  Jeg håper jeg kan lage mål for Liverpool snart, men jeg vet at det ikke er min jobb.  Den overlater jeg til Fernando Torres.

- Det er veldig positivt at Fernando kommer.  Han vil utfylle hva som allerede er et meget godt lag.  Han er en glimrende spiller.  Han vil bidra til å skape sjanser, gjøre oss mer farlig i angrep og jeg er sikker på at han også vil score ganske ofte.  Jeg tror ikke han vil ha problemer med å tilpasse seg vår spillestil.

- I Liverpool ønsker vi alltid å vinne mer.  Forrige sesong var vi veldig nærme et trofé og målet er å rette på det neste sesong.


Quaresma vil spille i Champions League
Atletico Madrid har lenge ligget langflate etter Ricardo Quaresma i håp om å sikre seg den talentfulle vingen til Porto.  Liverpool har også blitt linket til spilleren som ligner Cristiano Ronaldo i spillestil.  Atletico skal ha budt 22 millioner euro for 23-åringen, eller i underkant av £15M, men Porto skal ha forlangt minst 25 millioner.  Den spanske storavisen AS sier nå at Atletico ser på det som vanskelig å kunne hente Quaresma, og at man heller satser på å prøve å hente Riquelme fra Villarreal og bruke Maxi ute på flanken.

”Førstevalget var Quaresma, men det at Liverpool nå har kommet på banen og spilleren vegrer seg for å gå en en klubb som ikke skal spille i Champions League gjør en overgang komplisert”, skriver AS om Atletico.

”Klubben skal også ha vært enig med Villarreal om et mulig kjøp av Riquelme for ti millioner, men spilleren ønsker ikke å spille i Europa og vil heller fortsette i Boca Juniors.  De har imidlertid ikke råd til en spiller hvis verdi nå øker etter suksess i Copa America.  Hvis verken Quaresma eller Riquelme kommer, hersker det i tillegg usikkerhet angående alternativene til Atletico.  Simao er for dyr, Govou er mer spiss enn ving og Guily begynner å dra på årene.”


Juniorlaget til Spania
Liverpools U18 lag, eller juniorlaget om man vil, skal spille første treningskamp foran neste sesong hjemme mot Plymouth fredag 27.juli.  Man skal også ha kamper på akademiet mot Carlisle og Birmingham uka etter, før man reiser til Spania i fem dager.

Etter det vi kjenner til har Liverpool FC fortsatt ikke ansatt en ny trener for U18 etter at John Owens har rykket opp til en mer administrativ stilling på ungdomsakademiet i Kirkby.


Vignal trener med Southampton
Den tidligere Liverpool-spilleren Gregory Vignal er frigitt av sin klubb Lens, og er blitt invitert til Southampton på prøvespill.