Mascherano i semifinale

Mascherano er i startoppstillingen når Argentina møter Mexico i nattens semifinale i Copa América. Port Vale ønsker Fowler. Dudek blir lagkamerat med Sinama-Pongolle?

Argentina spiller i natt semifinale i Copa América mot Mexico, og landslagssjef Alfio Basile har allerede bestemt seg for ti av de elleve spillerne i startoppstillingen. Javier Mascherano blir å finne sentralt på midtbanen.

Argentina: Abbondanzieri; Zanetti, Ayala, Gabriel Milito, Heinze; Verón, Mascherano, Cambiasso, Riquelme; Messi, Milito/Tevez.

Kampen sendes direkte på Canal+ Sport 1 fra kl. 02:40 med reprise kl. 14:00 og 20:00 i morgen. Vinneren møter Brasil i finalen søndag kveld. Brasil sikret seg den ene finaleplassen etter seier 5-4 på straffesparkkonkurranse mot Uruguay. Ved full tid sto det 2-2.

Port Vale ønsker Fowler
Port Vale er den siste klubben som ønsker Robbie Fowlers tjenester. Port Vales formann Bill Bratt bekrefter at League One-klubben nå har kommet med en henvendelse til Robbie Fowler. Økonomisk sett har nok Stoke-klubben lite å stille opp med da de trolig ikke kan tilby mer enn £1500 i ukelønn. Penger bør imidlertid ikke være noe problem for Fowler, som er Storbritannias tredje rikeste fotballspiller, med en antatt formue på £28M.
- Vi har tatt kontakt med Robbie Fowlers agent for å se om han kan være interessert i å spille for Port Vale. 

- Vi har selvsagt ikke råd til å betale ham det andre klubber kan, men han er en velstående man likevel. Vi håper han kanskje vil spille for fornøyelsens skyld.

- Jeg tror Cardiff tilbyr ham £8000 i uken. Vi kan ikke måle oss med det. Men vi har likevel en mulighet, så vidt jeg vet. Vi har spurt, og hvis svaret er nei, så er det nei.

Port Vale havnet forrige sesong på 12. plass i League One, og de hadde et gjennomsnitt på kun 4724 tilskuere i ligaen. Bratt håper likevel at regelmessig førstelagsspill vil friste Fowler til å komme til Vale Park.
- Jeg tror han har andre tilbud, men han kan kanskje ha lyst til å komme hit. Man går ikke fra å være en briljant spiller til en dårlig spiller over natten. Vi tror han ville være en fantastisk tilvekst for oss.

- Vi kan tilby ham regelmessig førstelagsspill. I hans alder kan det være det han er på utkikk etter. Vi har forhørt oss om hans tilgjengelighet. Vi må vente på tilbakemelding fra agenten hans før vi kan diskutere personlige betingelser.

Fowlers agent uttalte så følgende til avisen The Sentinel. - Jeg har hatt mange fine kvelder i Stoke-on-Trent, så man vet aldri. Fowler utelukker ingenting, spesielt hvis det er en ambisiøs klubb og han kan se for seg at han kan dra dit og få dem opp en divisjon.

Cardiff, Leicester, Celtic, Rangers og Sydney har også forhørt seg om Fowler.

Dudek til Recreativo?
Ifølge den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo kan frigitte Jerzy Dudek havne i Recreativo de Huelva sammen med Florent Sinama-Pongolle (og Anthony Le Tallec?), men da må polakken gå vesentlig ned på sine lønnskrav.