Mascherano ønsker å bli i Liverpool

Mascherano ønsker å gjøre sitt for å være ønsket i LFC utover leiekontrakten som går ut til sommeren.

Javier Mascherano har vært en stor suksess etter at han ble hentet fra West Ham på lån. Et lån som strekker seg over 18 måneder og som ender opp i en kjøpsklausul. Lånetiden utgår til sommeren. Det er ingen som synes å ha helt klart for seg hva man vil måtte betale for den energiske argentineren, men at det man kan tidoble summen man betalte for å låne midtbanemotoren (£1.5M) er levnet liten tvil.

Selv om Mascherano har gjort en overbevisende jobb i rød drakt så langt, har man ingen garanti for at Benitez&co vil gjøre avtalen permanent. Det er blant annet et spørsmål om finansiering, noe som kan bli omfattende om man tar utgangspunkt i spekulasjoner rundt en rimelig solid prislapp. At Javier selv ønsker å forbli på Anfield utover de atten månedene er det derimot liten tvil om.

- Selvsagt ønsker jeg å bli her, jeg vil gjøre alt jeg kan for å se til at det skjer. Det kommer an på hva partene bestemmer seg for etter sesongen. Jeg må bare forsikre meg om at alle er fornøyd med spillet mitt og at de ønsker at jeg skal bli. Snart får vi en ny stadion, og det ønsker jeg å være med på.

- Vi er allerede en av de beste klubbene i verden, men med planene som foreligger kan vi bli den aller beste. Jeg vet hvor mye det betyr for fansen å vinne ligaen igjen etter så lang ventetid, og spillerne ønsker det like mye, tro meg. Det betyr ikke at vi bare kan legge Champions League til siden, vi har en jobb å gjøre etter det skuffende resultatet i midtuka.