Mascherano til Australia for landskamp

Javier Mascherano er tatt ut i den argentinske landslagstroppen til privatlandskamp mot Australia tirsdag 11. september. Flere landslagsuttak. Hearts ønsker Le Tallec.

Alfio Basile, Argentinas landslagssjef, har tatt ut troppen til privatlandskampen mot Australia i Melbourne tirsdag 11. september. Til det australske fotballforbundets nettsted, footballaustralia.com.au, uttaler Mascherano at han ser frem til å spille kamp "down under". Han har allerede fått mye informasjon om Australia gjennom sin klubbkamerat Harry Kewell.
- Han (Kewell) er en flott person. Han har snakket med meg om fotball og den australske livsstilen. Nå vil jeg få muligheten til å se alt dette langt bedre, sier Mascherano.

Australia har foreløpig ikke plukket ut sine utvalgte, og det er også usikkert om Harry Kewell blir klar til landskampen. Mon tro, om Rafael Benítez er særlig glad for å sende én (eller kanskje to) av sine spillere til andre siden av jordkloden for en betydningsløs privatlandskamp midt i sesongen?

Mascherano virker å være svært takknemlig for tiden han har tilbrakt i Liverpool, etter overgangen fra West ham i januar.
- Sannheten er at Liverpool har vært fantastiske mot meg. Jeg har ingenting å ustette på det. Jeg kan bare være takknemlig overfor klubben. Om Premier League vil jeg si at det er en hard og konkurransedyktig liga. Fotballen tar store skritt fremover.

8. og 12. september er det EM-kvalifiseringskamper på programmet. Ryan Babel og Dirk Kuyt er i den foreløpige troppen til Nederlands kamper mot Bulgaria (H) og Albania (B). Steve Finnan skal være med Irland når de spiller mot Slovakia og Tsjekkia borte. John Arne Riise og Norge møter Moldova borte og Hellas hjemme. Nabil El Zhar vil være opptatt med OL-kvalifisering for Marokko mot Kamerun på fremmed gress, mens Jordy Brouwer er med i den foreløpige nederlandske U20-troppen til en treningssamling og privatkamp mot De Graafschap den 7. september. Øvrige landslagsuttak forventes offentliggjort i løpet av uken.

Hearts ønsker Le Tallec
Hearts ønsker å forsterke angrepet. Den skotske toppklubben skal ha kommet med forespørsel om blant annet Anthony Le Tallec, skriver Edinburgh-avisen Evening News. Liverpool skal være villige til å lytte til bud på 22-åringen, men franskmannen skal visstnok være liten lysten på å flytte til Skottland.