Mascherano tilbake på landslaget

Javier Mascherano er med i landslagstroppen til Argentina til privatlandskamper tidlig i juni. Filippo Inzaghi mener det er en finale uten noen klar favoritt. Miki Roque satt på benken igjen.

Javier Mascherano er med i den argentinske landslagstroppen til to privatlandskamper i juni. Argentina møter Sveits lørdag 2.juni i Basel og en foreløpig ukjent motstander onsdag 6.juni.

Inzaghi: - Det er ingen favoritt i finalen
AC Milans Filippo Inzaghi prøver i dag å tone ned noe av forventningspresset som italienerne begynner å føle før Champions League-finalen i Aten kommende onsdag. Spissen hevder han på ingen måte frykter Liverpool, og føler seg sikker på at hans lag vinner. Selv kunne han ikke spille finalen mot de røde i Istanbul for to år siden på grunn av skade.

- Vi forærte dem trofeet vi allerede hadde i lommen i Istanbul. Det vil ikke skje igjen. Liverpool er et vanskelig lag å møte, og i finalen vil det ikke være noen klar favoritt, siteres italieneren av Press Association.

Roque på benken igjen
Liverpools utlånte forsvarer Miki Roque ble sittende på benken hele kampen da Oldham spilte borte mot Blackpool i den andre playoff-semifinalen om opprykk til Championship. Det samme skjedde også i den første semifinalen.

Oldham tapte dagens kamp på Bloomfield Road 3-1, og det blir dermed ingen playoff-finale på Wembley for Roque, da Blackpool med det vant hele 5-2 sammenlagt over to kamper. Dermed er Roques tid på Boundary Park over, og han returnerer nå til Liverpool.