Mascherano trener med klubben

Argentineren trener med nye lagkamerater, mens man fortsatt venter på et svar fra FAPL. Carson mot Barragan? Gerrard og Crouch starter i morgen. God start for Flynn.

Javier Mascherano er på plass i Liverpool, og vil nå trene med sine nye lagkamerater. Man har enda ikke fått svar fra FA Premier League om argentineren får spille ligafotball denne sesongen - men Rafa har fått en ny mann på treningsfeltet i en uke der mange er ute på landslagsoppdrag.

- Mascherano er her nå. Vi venter fortsatt på svar, men det er bra for spilleren å trene med troppen. Han må kunne trene med oss, så han er kampklar når saken er ferdigbehandlet, sier Rafa til Liverpool Echo.

Spanjolen snakket også om helgens kamp, og tror laget fortsatt har høy selvtillit etter feilskjæret mot Everton.

- Vi må huske at vi har hatt en lang seiersrekke. Selv om det var skuffende å spille uavgjort i en hjemmekamp, må vi beholde selvtilliten. Ting forandrer seg fort i fotball. På to eller tre uker kan hele situasjonen forandre seg. Alt vi kan gjøre er å fokusere på er å vinne så mange kamper som mulig.

Carson mot Barragan?
Både utlånte Scott Carson og solgte Antonio Barragan er med i kamptroppene til kveldens U21 kamp mellom England og Spania.

Kampen kan du se på SportN kl. 21:00.

Gerrard og Crouch fra start i morgen
Steve McClaren har offentliggjort sin XI foran privatlandskampen mot Spania på Old Trafford i morgen kveld.

Foster; G. Neville, Woodgate, Ferdinand, P. Neville; Wright-Phillips, Carrick, Gerrard, Lampard, Dyer; Crouch.

Kampen kan du se på SportN, kl 21:00 i morgen kveld.

Godt start for Flynn
Skottlands U19 lag slo i går Østerrike i åpningskampen i en miniturnering på La Manga. Skottland havnet bakpå etter bare fire minutter, men kom sterkt tilbake og vant kampen 3-1.