Mascherano vil spille med Tevez

Javier Mascherano drømmer om å spille sammen med Carlos Tevez i Liverpool. Cafu mener Gerrard er komplett. King Kenny blir manager i Sheffield United?

Javier Mascherano startet årets sesong som uønsket i West Ham. Nå er han klar for verdens største finale innen klubbfotballen med Liverpool.
Det argentinske arbeidsjernet håper at det samme skjer med Carlos Tevez.

- Jeg snakker med Carlos hver uke, og jeg er glad for at han endelig har bevist hvilken spiller han er. Han sa han ikke skulle gi opp før han kunne redde West Ham fra nedrykk, og han har nektet å gi opp.

- Vi har ikke pratet sammen om hans fremtidlige planer enda, men det hadde vært fantastisk om Liverpool hadde fått tak i han. Jeg tror ikke det finnes en klubb i hele verden, som ville takket nei til en så god spiss som han. Carlos er en stor spiller og Liverpool er en stor klubb. Derfor bør han selvsagt være velkommen her, sier midtbanespilleren.

Mascherano er imponert over hvor bra Tevez har prestert i The Hammers.

- Carlos og jeg er spillere som ønsker suksess. Vi kommer fra klubber der trofeer er målet, og jeg er nå i Liverpool som snart skal spille Champions League-finale. Det må ha vært litt rart for Carlos å feire at en klubb ikke rykker ned. Tross dette har han imponert, og dette viser hvilken type spiller han er, sier den argentinske landslagsspilleren.

Cafu ser på Gerrard som komplett
Den brasilianske forsvarsspilleren sier foran finalen at han mener Liverpools kaptein er en komplett spiller.

- Jeg håper vi kan vinne finalen. Det vil bli vanskelig, for Liverpool er et bedre lag nå enn for noen år siden. De har blitt enda bedre sammen, og i Steven Gerrard har de en som i mine øyne er en komplett fotballspiller. Han markerer, han angriper, han scorer mål og han er en god hodespiller, sier den rutinerte brassen.


Kenny D blir manager i Sheffield United?
The Sheffield star melder om at Kenny Dalglish er ønsket som manager i Sheffield United. Neil Warnock nektet å ta følge med klubben ned i Championship, og arbeidsløse Dalglish skal være en av styreformann Kevin McCabes favoritter til jobben.