McAuley fornøyd med U18-seier

Hugh McAuley var en glad mann etter gårsdagens 3-0 seier over Sunderland U18. To mål fra David Amoo og ett fra Nathan Eccleston sendte Sunderland hjem med tom koffert.

- Det var et bra resultat fra oss. Jeg ønsket meg mer i første omgang, fordi jeg syns vi ga ballen vekk for altfor lett og pasningsspillet var ikke slik det pleier.

- I andre omgang ble det mye bedre og vi skapte noen gode sjanser til å score mål. Nathan (Eccleston) og David (Amoo) grep sjansene sine, noe jeg er fornøyd med.

U18-laget så slik ut:

Liverpool U18s: Bouzanis; Irwin, Kennedy, Ayala, O'Connor; Crowther (Kacaniklic), Ajdarevic (Awang), Highdale, Bruna (Pepper); Eccleston, Amoo.

Ayala, Bruna og Pepper var debutanter. Kacaniklic var overraskende raskt tilbake fra skade. Svensken meldte nylig forfall til EM-kvalifiseringskampene som startet i dag...

Liverpool U18 tok ledelsen allerede etter ni minutter da David Amoo kom løpende på en ball fra Ryan Crowther, en ball han satte i venstre hjørne fra en vanskelig vinkel. Gjestene, som spilte under oppsyn av øverste sjef Roy Keane, gav ikke opp av den grunn, og kun målvakt Dean Bouzanis sto i veien for utligning.

Det var en jevn kamp, og begge lag hadde sjanser foran mål før Liverpool punkterte kampen med to mål på tre minutter rett etter pause. Amoo scorte sitt andre mål for kvelden da han utnyttet en defensiv feil etter 55. minutter, før Eccleston satte inn det tredje og kampens mål med en glimrende volley fra hjørnet av sekstenmeteren.

- Jeg syns Sunderland hadde en veldig god kamp, sa McAuley etterpå.

- De holdt bra på ballen og bød på problemer for oss. Men jeg syns at vi taktisk var mye sterkere enn dem i andre omgangen. Det var hyggelig å holde nullen ut kampen. Det betyr at vi nå kan se fram til lørdagens kamp mot West Brom med stor selvtillit.