McClaren vil bruke Gerrard

Ettersom Frank Lampard nå ser ut til å miste kampen mot Israel, tyder mye på at Gerrard kommer til å starte i mot Benítez sin vilje. Rafa liker billettforslag.

Som tidligere nevnt, sto både Steven Gerrard og Frank Lampard over dagens trening. Duoen er normalt Steve McClarens førstevalg på sentral midtbane, og når Chelsea-spilleren nå ser ut til å miste kampen - er det enda mer sannsynlig at McClaren vil bruke Steven Gerrard, i mot Liverpool og Rafa Benítez sin vilje. Frank Lampard ble sendt tilbake til Chelsea for behandling, og er ikke aktuell før neste ukes kamp mot Russland.

Liverpools kaptein har som kjent kun vært i aksjon en gang siden bruddet i tåa mot Toulouse, og Benítez mener han absolutt bør hvile, ettersom han sto over mot Derby i helgen og tydelig ikke er helt restituert etter bruddet.

- Jeg er veldig trygg på at Gerrard vil kunne spille i denne viktige kampen. Han ønsker å spille, vi ønsker han skal spille, og hele landet ønsker han skal spille. Det er en stor kamp, og vi trenger våre beste spillere, sier England-sjefen til SkySports News.

Kapteinen selv har gjort det klart at han ønsker å spille kampene, men dersom det går ut over Liverpool og at han nok en gang må hvile for å bli frisk fra skaden - er det neppe særlig populært hos Rafa Benítez og Liverpool FC.

Rafa liker billettforslag
Etter skandalen i Aten, hvor UEFA har vært under sterk kritikk for både organisering og billettfordeling, har UEFA-president Michel Platini foreslått å gi klubbene langt flere billetter til finalene. Liverpool fikk som kjent kun 17.000 billetter til finalen i Aten, og det var stort sett sponsorer som ble tildelt billetter.

- Forrige sesong fikk finalelagene kun 17.000 billetter, noe som er helt utrolig. Det var mange supportere uten billetter, og så skyldte folk på våre fans etter problemene som oppsto. Det hadde vært bedre om billettene gikk til fans, og ikke sponsorer.

- Det nye forslaget om at 75 prosent av billettene skal gå til finalistene ville vært en langt bedre løsning, sier manageren i dag.