McManaman til Ålesund og Florø

Steve McManaman og John Aldridge blir nye trekkplaster når Liverpool Legends besøker Ålesund og Florø i juli. Det er også ventet at minst en av duoen Barnes og Rush kommer.

Liverpool Legends kan skilte med minimum tre nye spillere når de ankommer Ålesund og Florø i sommer. De tre nye som definitivt har takket ja er John Aldridge, Nigel Spackman, og ikke minst Steve McManaman. Sistnevnte vil utvilsomt bli et stort trekkplaster, ikke minst blant de yngre supporterne.

Alan Kennedy har bekreftet at følgende 22 Liverpool-legender kommer til å spille mot Canal+ England XI i Ålesund og Florø:

1.       Bruce Grobbelaar

2.       Phil Neal

3.       Alan Kennedy

4.       Gary Gillespie

5.       Michael Thomas

6.       Jimmy Case

7.       Jan Mølby

8.       Paul Walsh

9.       David Fairclough

10.   John Aldrigde (NY)

11.   Ronnie Whelan

12.   Bob Bolder (Keeper)

13.   Nigel Spackman (NY)

14.   John Durnin

15.   David Johnson

16.   Howard Gayle

17.   Nicky Tanner

18.   Mark Walters

19.   Rob Jones

20.   Mike Marsh

21.   STEVE McMANAMAN (NY)

22.   Roy Evans (Manager)

- En av duoen Ian Rush og John Barnes kommer også garantert, samt at vi venter på endelig svar fra Ray Houghton og Gary MacAllister, opplyser primus motor Tage Herstad.

Det var lenge snakk om at legendene skulle spille en tredje kamp i Norge denne sommmeren, fortrinnsvis på Sørlandet, men det virker nå som om det er små sjanser for at denne kampen vil finne sted. Det som imidlertid er helt på det rene er at Legends-laget skal videre til Danmark, akkurat som i fjor.

Du finner mer opplysninger om arrangementene i Ålesund og Florø i juli på nettsidene til Liverbirds Ålesund og Fotballflora.