Milan favoritt i finalen

Ny opphenting av Liverpool kan gjøre deg rik. Warnock bekymret for Liverpool. Dommer mot Fulham. Accrington vil ha både Godwin Antwi og David Martin.

Et nytt Istanbul gir 300 ganger innsatsen
Champions League finalen 2007 er som kjent et dakapo av sluttkampen i 2005, da Liverpool gjorde opphentingen av alle opphentinger ved å snu 0-3 ved pause mot Milan og ta hjem tittelen.  Spilleselskapet Betsafe gir det 300 ganger innsatsen dersom det samme skulle skje igjen i Aten.

Det er Milan som blir holdt som favoritt, og seier til italienerne etter 90 minutter gir 2.60 ganger innsatsen.  Ved uavgjort får en tilbake 3.05, mens en helrød seier gir 3.45.  – Liverpools lagmoral er helt utrolig, så det meste kan skje med det laget, selv om Milan må holdes som favoritter, sier oddsetter Martin Nielsen hos Betsafe.

Hvis du spiller på AC Milan som vinner av Champions League er oddsen 1.75, mens Liverpool står i 2.10.  Hvis Milan skulle lede ved halvtid, og ikke ta hjem tittelen, får du igjen 8 ganger innsatsen.

Den eneste som misset fra Liverpool i straffespark-konkurransen i Istanbul var John Arne Riise.  Hvis nordmannen brenner et forsøk i Aten gir det 15 ganger igjen pengene.

Tre Liverpool-mål på seks minutter har 200 i odds, mens hvis det står 3-3 etter 90 minutter og Liverpool igjen tar med seg pokalen til Merseyside vil du få igjen det du satser 100 ganger.

3-3 etter 90 minutter har 40 i odds.  De resultatene som gir tilbake minst penger etter ordinær tid er 1-1 som gir 6.50 og 1-0 som gir 7.00.


Liverpool mot bunnlag
Rafael Benitez og hans menn avslutter ligasesongen 2006/07 med bortekamp mot Fulham og hjemmekamp mot Charlton.  To lag som begge kjemper for å overleve i Premier League.  Den frittalende Neil Warnock, manager hos Sheffield United, et annet lag som ikke har sikret kontrakten to serierunder før slutt, rynker på nesa over at Liverpool nå har kommet til finalen i Champions League.

- Det kan være at Liverpools avansement ikke er godt nytt for oss, sier Warnock.  – De kommer til å være involvert i noen viktige kamper, i hvert fall fra vårt ståsted, under resten av sesongen.

- Vi er i en posisjon hvor vi selv kan avgjøre til vår fordel, så vi må sørge for at det fortsatt blir slik.

Formann og eier i Wigan, Dave Whelan, har et noe annet synspunkt.

- Liverpool pleier å spille med sitt sterkeste lag, slår Whelan fast.  – De er alltid vanskelige å slå.  De hater å tape og jeg tror aldri de vil la være å benytte et lag som ikke er godt nok til å vinne en kamp.


Bennett dømmer
Steve Bennett har dommerfløyta i kampen Fulham v Liverpool på lørdag.


Accrington vil ha nye låneavtaler
Accrington Stanley har tidligere gitt lyd for at de gjerne vil bruke Liverpools reservelagspiller Godwin Antwi mer, etter at den unge midtstopperen bidra sterkt til at man greide å holde seg i ligaen.  Antwi har vært på utlån til League 2 laget de siste månedene.

Nå sier assisterende manager Jimmy Bell at han håper at både Antwi og David Martin fortsatt kan lånes fra Liverpool.

- Vi vil gjerne låne både Godwin og David hele neste sesong, bekrefter Bell.