Milan til finale

AC Milan slo i kveld ut Manchester United på San Siro, og blir Liverpools finalemotstander i Aten!Reprise på drømmefinalen i 2005.

AC Milan sendte i kveld Manchester United ut av europa med 3-0 på San Siro. Selv om United hadde en ettmålsledelse å gå på, ordnet Ancelotti og hans mannskap en drømmefinale i Aten - og en reprise på tidenes Champions League finale for to år siden.

Årets toppscorer i Champions League (10 mål), Kaka' åpnet scoringsballet etter 11 minutter, før Seedorf doblet ledelsen etter en halvtime. I andre omgang kastet United mange mann fremover, og Gilardino kunne kontre inn 3-0.

Liverpool er oppført som bortelag i finalen, men Milan har som tradisjon å insistere på å få bruke hvite drakter. Så kanskje vi får sett Carragher og co i helrødt også i Aten?