Miller: - Vi går for seier

Før morgendagens dyst i Newcastle, har førstelagstrener Alex Miller uttalt seg, og skotten tror på seier.

Før morgendagens bortekamp mot Newcastle, håper man i Liverpool på å bygge videre på sine to siste kamper, hvor man har full pott poengmessig. Da borteformen så langt har vært av bra sorti, er Alex Miller, i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside, håpefull før morgendagens kamp, hvor han håper man kan revansjere forrige sesong nederlag på St. James? Park.

- Vi burde ikke ha tapt der oppe sist sesong. Vi spilte bra den dagen, og hadde nok av sjanser, men da vi ikke greide å omsette disse, måtte vi betale prisen. Dette er imidlertid en ny kamp, og en ny utfordring for oss. Vi må dra dit med tro på seier, hvilket jeg tror vi kan klare, da vi har vært veldig bra borte denne sesongen.

- Før sesongen visste vi at vi måtte forbedre borteformen dersom vi skulle ha noen sjanse i ligaen, siden vi gjorde det svakt borte forrige sesong. Åpningsseiern mot Aston Villa gjorde oss bra, og vi har holdt oss på rett spor borte i etterkant.

- Det vil bli vanskelig å møte Newcastle, da de har lidenskapelige fans, som ønsker å se sitt lag gjøre det bra. De har hatt blandede resultater i det siste, og det er opp til oss å dra dit, være positive, og prøve å ta ledelsen, for så å se hvordan de takler det, avsluttet Miller.