Miniderbyet utsatt

På grunn av frost i Wrexham har kveldens reservelagskamp mot Everton blitt avlyst. Warnock klar for ny utfordring. Billettinfo til Barca borte.

Det har vært en kald natt i Nord-Wales, og frost har ført til at det ikke er forsvarlig å spille reservelagsfotball på Racecourse Ground i kveld. Dermed måtte man bare avlyse kveldens mini-derby i Wrexham.

Foreløpig er det ikke satt opp ny dato for når kampen skal spilles. Nå blir neste utfordring for Gary Abletts mannskap bortekampen mot Manchester United den 1. februar. En kamp det er mulig å få sett direkte på TV om man har tilgang til Viasat Sport 2.

Warnock klar for ny utfordring
Stephen Warnock forteller i dag at ønsket om fast førstelagsspill gjorde at han valgte å forlate klubben han har vært i siden han var 11 år.

- Når du får spille for klubben du har vokst opp som supporter av, er det en fantastisk opplevelse og erfaring, og du tenker aldri på å forlate klubben. Men når du er i en så stor klubb som Liverpool har du alltid i bakhodet at du en dag må prøve deg et annet sted for å spille fast førstelagsfotball.

- Jeg er ikke så lei meg for å måtte dra, ettersom jeg vet at jeg kommer til en fantastisk klubb. Om du ser på Blackburn forrige sesong gjorde de en glimrende sesong og kvalifiserte seg for europacupspill. Det er målet for denne sesongen også, og det er der jeg vil spille - i ligaen og Europa.

- Blackburn er i bra form om dagen, og jeg vet det vil bli vanskelig å spille seg inn på laget. Jeg forventer ikke å komme her og bli satt rett inn på laget. Jeg vet at jeg må jobbe hardt og overbevise manageren som kjøpte meg, sier Warnock til liverpoolfc.tv.

Billettinfo til Barcelona borte
Billettkontoret opplyser om at Liverpool har fått tildelt 4817 billetter til kampen på Nou Camp 21. februar. Billettene er priset £52.

Billettene vil gå på salg til de som har alle de tre tidligere bortekampene i Champions League på sitt fancard den 25. januar. De som har to av tre registrert kan kjøpe 29. januar, mens de som har en tre kan kjøpe 31. januar.