Misfornøyd Sissoko, skuffet Pennant

Mohamed Sissoko er misfornøyd med å være utelatt fra finaletroppen. Pennant skuffet over å ikke få sjansen for England. Eto’o liker Liverpool, men tror han blir i Barcelona.

Mohamed Sissoko, som blant annet er linket til Barcelona, var utelatt fra troppen i Champions League-finalen, noe Momo var lite tilfreds med. Alle trodde at spillerens fravær var på grunn av en kneskade, men ut i fra afrikanerens uttalelser til Daily Star, så virker ikke det å være tilfelle.

- Manageren velger ut laget. Han tror at det laget han plukker ut er det beste til å vinne kampen. Jeg må akseptere det, forteller Sissoko til Daily Star.

- I begynnelsen av sesongen spilte jeg mye, men så spilte jeg, spilte ikke, spilte, spilte ikke. Det er jeg ikke fornøyd med.

- Når du er ung, vil man spille hver kamp. På hver treningsøkt jobber jeg for å bevise for manageren at jeg har min plass på laget.

- Nå er jeg 22, og jeg vet at jeg fortsatt er ung. Nå trenger jeg imidlertid å vise fremgang. Å spille hver kamp er viktig for meg.

Sissoko har kontrakt med Liverpool fram til 2009, men ønsker å ha samtaler med Benítez om sin fremtid i klubben.
- Jeg er fornøyd med Liverpool. Når man spiller for denne klubben, er det noe veldig spesielt. Så jeg må kjenne situasjonen min. Jeg har kjent Rafa Benítez siden jeg var 17 år, og jeg vet at han er den perfekte manager.

- Jeg vet at han har tillit til meg. Jeg vil snakke om å bli her lenger, og vi har arrangert et møte med min agent.

- Men jeg behøver å spille fotball. Nå etter finalen trenger jeg å vite hvor jeg står.

Skuffet Pennant
Jermaine Pennant er svært skuffet over ikke å ha kommet med i den engelske landslagstroppen til kampene mot Brasil (1.juni) og Estland (6.juni).
- Jeg håpet at jeg banket på døren til det engelske landslaget. Hvis en ikke gjør det etter å ha spilt finale i Champions League for Liverpool, da må det være noe galt, uttaler Pennant til People.

- Champions League-finalen har vært bra for meg som spiller. Jeg ble ikke brakt ut av fatningen etter å ha spilt finalen.

- Det vile ha vært stort å ha blitt tatt ut i Englands tropp, så jeg er utrolig skuffet. Etter et par problemer var forrige sesong en virkelig helomvending. Å spille Champions League-finale og bli nummer tre i Premier League, jeg kunne ikke ha spurt om mer.

- Å bli tatt ut på Englands landslag ville ha vært en fin måte å avslutte sesongen på.

Men til liverpoolfc.tv sier Jermanine Pennant at han synes han har modnet som spiller etter overgangen fra Birmingham.
- Jeg tror jeg har fått vist hva jeg er i stand til. Starte i Champions League-finalen må ha vist det, i sjefens øyne, må jeg ha gjort noe riktig siden han (Benítez) benyttet meg fra start, kommenterer Penannt.

- Jeg synes jeg har modnet så mye siden jeg kom til Liverpool. Hvis man ønsker fremgang i karrieren, være med på større ting og oppnå mye, så må man modnes.

- Jeg trengte å gjøre det. Alt jeg ønsket da jeg var i Arsenal, var å få sjansen til å spille og skinne, men jeg fikk virkelig ikke gjort det. Så det er stort å få den sjansen nå.

- Jeg ønsker å være en viktig del av denne klubben. Dette har virkelig falt i smak. Det var et slag å bli nummer to. Jeg ønsker å være en vinner. Erfaringen vil imidlertid gjøre meg godt.

- Jeg ville like å spille for Liverpool
Samuel Eto’o skal være på Rafael Benítez' ønskeliste sammen med blant annet Fernando Torres og David Villa. Kameruneren har imidlertid kontrakt med Barcelona frem til 2010, og sier at han ville like å spille for Liverpool, men at han sannynligivs blir på Camp Nou også neste sesong.
- Det flotte med Liverpool er lagånden deres. Den er veldig sterk.

- Men for meg er det supporterne deres som vinner kamper for Liverpool, fordi de har sånn en sterk kraft. De er fantastiske. En hver spiller ville like å ha slike supportere i ryggen. Jeg har spilt på Anfield i kvartfinalen i Champions League, så jeg vet alt om hvor fantastiske de er.

- Det skulle vært fint å ha slik støtte som Liverpool-spiller, men jeg vet virkelig ikke hva som vi skje de neste to årene.

- Så mange ting har skjedd og blitt endret. Så jeg kan ikke tenke på det ennå. Men man vet aldri.

- Hvis jeg skal spille i Premier League, vil jeg være den første til å si det. Dt skal ikke skje i avisene. Jeg vil være den første til å avsløre nyheten!

Angriperen kom på kant med Barcelona-trener Frank Rijkaard tidligere i sesongen,og sies å ha et anstrengt forhold til sin lagkamerat Ronaldinho.
- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool eller noen andre. Slike ting kommer ikke til meg. Jeg tenker bare på neste sesong. Jeg vil være her neste sesong, men for hvert år som går blir ting vanskeligere.

- Engelsk fotball har endret seg mye de siste sesongene. Jeg ser engelske lag spiller kamper som er veldig spennende.

- Jeg liker måten supporterne i England støtter laget sitt på. Jeg respekterer deres mentalitet.

- De er så positive til å støtte laget sitt heller enn, som det skjer i Spania, at de er mot motstanderne. Det er en stor forskjell mellom England og Spania.