Moyes rasende på dommeren

David Moyes raser mot dommer Mark Clattenburg etter dagens Merseyside-derby. Han mener at Everton ble snytt for to straffespark, mens Liverpool bare skulle hatt ett!

Everton-manager David Moyes var mildt sagt forbannet på dommer Mark Clattenburg etter at sistnevnte i hans øyne hadde fratatt de blå seieren i dagens lokaloppgjør. Fra Everton-hold påstås det, utrolig nok, at Liverpools første straffe var tvilsomt, mens de blå samtidig påberoper seg å bli snytt for to soleklare straffespark.

- Jeg vil gå og snakke med dommeren når jeg kommer inn i garderoben, men jeg tipper det er han som vil prate til meg i stedet for å lytte til meg. Jeg er ikke overbevist om at Liverpools første straffespark egentlig var straffe. Det var to spillere som løp sammen. Steven Gerrard la armen over Hibberts arm, og de løp sammen. Jeg mener at Gerrard gled. Tony Hibbert taklet ham aldri, er den merkelige versjonen som Everton-manageren prøver seg med.

Som om det ikke var nok, følger han opp med følgende påstand:

- Dommeren skulle til å gi Hibbert gult kort, og så hvisket Liverpool-kapteinen han ett ord eller to i øret, og så blir det plutselig rødt!

- Slike avgjørelser blir av og til tatt i fotballkamper. Noen ganger går de i din favør, andre ganger i din disfavør. Men i kampens siste minutt får dommeren en mulighet til å rette opp sine feil ved å gi oss det straffesparket vi skulle ha hatt, men tar den ikke. Dersom Liverpools første straffe var klarere enn det vi skulle hatt mot slutten, har jeg havnet i feil sport. Vi hadde fortjent ett poeng i denne kampen, kanskje mer, sier Moyes.