Nabil om drømmescoringen

Nabil El Zhar beskriver hvordan en drøm gikk i oppfyllelse i går kveld. Martin Atkinson dømmer Blackburn-kampen. Kraftig økning i antall ansatte når nystadion står ferdig.

Nabil El Zhar insisterer på at han fortsatt har beina godt plantet på jorda etter hans fantastiske scoring mot Cardiff i går kveld. Han vet det gjenstår mye hardt arbeid før han kan realisere drømmen om en fast plass på Liverpools førstelag. Drømmescoringen foran The Kop kommer nok imidlertid til å virke positivt inn på 21-åringens selvtillit i tiden som kommer.

- Det har alltid vært en stor drøm å score foran The Kop, og nå lever jeg drømmen. Jeg vet ikke om jeg har gjort noe bedre mål enn det der, og jeg håper dette viser seg å være min første scoring av mange for Liverpool, sier marokkaneren til liverpoolfc.tv i dag.

- Jeg finner ikke ord når jeg skal beskrive hvordan det føltes når jeg så ballen fyke inn i nettmaskene. Det var helt enkelt utrolig. Det skjedde så raskt.

- Du må bare glemme de store navnene du spiller sammen med, og prøve å vise folk hva du kan utrette. Jeg håper jeg fikk til det, sier scoringshelten beskjedent.

- Nå må jeg prøve å holde meg på dette nivået. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt på trening. Jeg har gjort ett mål, men mye arbeid gjenstår før jeg spiller fast på dette laget. Jeg må holde beina godt plantet på bakken. Alt jeg har gjort er å score ett mål. Ingenting annet har jeg gjort for dette laget ennå.

Gårsdagens kamp var El Zhars første start for klubben. Fra tidligere står han bokført med tre innhopp fra benken etter at han kom til Anfield i oktober 2006.

- Jeg synes jeg spiller bedre som høyreving, ettersom jeg er høyrebeint, men jeg er også komfotabel med å spille på venstrevingen eller på topp. Jeg ville til og med spille i forsvar, om det medførte at jeg fikk spille regelmessig, sier 21-åringen.

- Jeg må jobbe hardt og forbedre meg ytterligere. Men du kan bare bli bedre når du spiller sammen med den type spillere som jeg spilte med mot Cardiff. Nå må jeg jobbe hardt på reservelaget og bevise overfor manageren at jeg er klar til å spille flere kamper denne sesongen. Han sier i alle fall at jeg vil få spille kamper om jeg jobber hardt og beviser at jeg er god nok.

Atkinson dømmer på Ewood Park
Martin Atkinson fra West Yorkshire dømmer lørdagens bortekamp mot Blackburn på Ewood Park. Han har dømt syv Liverpool-kamper tidligere, og bare tre av disse har endt med seier. Assistentdommere vil være Jeremy Simpson og Barry Sygmuta, mens Colin Webster er fjerdedommer.

Flere jobber til Anfield
Liverpool FC er fra før den største arbeidsgiveren i bydelen Anfield, med 256 mennesker på lønningslista. De jobber i klubbkontorene, billettkontoret, souvenirbutikken, museumet og med vedlikehold av stadion og bane. Antallet inkluderer også spillere, ledere og sportslig støtteapparat. På kampdager hyrer klubben i tillegg inn 1400 mennesker på deltid, som sikkerhetsvakter og catering-personale. Nå fremkommer det at antallet fast ansatte vil øke betrakelig når Liverpools nye stadion i Stanley Park og Anfield Plaza står ferdig. Da regner klubben med å komme opp i hele 800 fast ansatte.