Nasri ute for Marseille

Nasri uaktuell for Marseille, firkløver stadig uaktuelt for Liverpool, gjensyn med forhenværende Liverpool-spillere.

Det er ikke bare Liverpool som opplever å ha spillere i manko foran neste ukes Champions League-dyst mot Marseille grunnet mannefall. Sky melder nå på sine nettsteder at Marseilles playmaker, Samir Nasri, hvis kreativitet hevdes å være essensiell for lagets offensive rytme, er uaktuell grunnet sykdom. Nasri er vanligvis en nøkkelspiller i mannskapet, og har gjennom sitt spill tiltrukket seg interesse fra storklubber som eksempelvis Inter Milan. 20-åringen har enda ikke notert seg for scoringer denne sesongen.

Som kjent er Jermaine Pennant fra før av uaktuell til neste ukes Champions League-sammenstøt mellom Liverpool og Marseille på Anfield. Dette etter at den lettbente høyrevingen pådro seg et par noe unødvendige gule kort i forrige ukes oppgjør mot Porto. I tillegg til dette er fra før av Xabi Alonso og Daniel Agger begge uaktuelle grunnet benbrudd, mens det fortsatt hersker tvil om når den kreative nasjonalhelten fra Australia, Harry Kewell, vil være klar igjen av sin lårskade.

Gamle kjente til Anfield
Spillere man dog kan komme til å få øye på igjen på Anfield til uka, er tidligere røde Djibril Cissé og Bolo Zenden, som begge ankom Marseille på permanent basis tidligere i år.