Nedrykk i Carsons siste kamp

Tottenham sendte Charlton ned i Championship i kveld, i hva som var Scott Carsons siste kamp for London-klubben. Dermed vil søndagens kamp på Anfield kun være av akademisk karakter.

Scott Carson spilte sin aller siste kamp for Charlton i kveld, ettersom den utlånte Liverpool-keeperen ikke er spilleberettiget når London-klubben gjester hans moderklubb på søndag, i henhold til Premier League-reglementet.

Det ble en trist avskjed med The Valley for sisteskansen. Han klarte nemlig ikke å forhindre at Tottenham vant 2-0 i kveldens kamp, og dermed degraderte Spurs Carsons utlånsklubb til Championship. En scoring av Berbatov tidlig i kampen, og en av Defoe helt på tampen, forseglet Charltons skjebne.

Dermed har Charlton overhodet ingenting å spille for på Anfield på søndag, og det eneste spenningsmomentet med sesongens siste ligakamp blir dermed nå hvem som tar tredjeplassen i Premier League. Liverpool har som kjent to mål bedre målforskjell enn Arsenal, og vil således ta tredjeplassen om de klarer å matche Gunners sitt resultat i bortekampen mot Portsmouth.

Thomas Myhre eller Darren Randolph vil for øvrig vokte buret for Charlton på Anfield søndag ettermiddag.