Newcastle har Hyypiä på blokka

Newcastle akter å kjøpe en erfaren midtstopper i sommer. Sami Hyypiä står som nummer to på blokka til Glenn Roeder. Ingen tur til Aten for Hammill.

Ifølge lokalavisen The Journal i Newcastle kan det være aktuelt for Newcastle United å kjøpe Liverpool-stopper Sami Hyypiä i sommer. ”Skjærenes” manager Glenn Roeder skal ha bekreftet at han er på jakt etter en erfaren midtstopper, men nekter selv å kommentere konkrete navn. Portsmouths Sol Campbell skal imidlertid være Roeders førstevalg. Lykkes han ikke med å få fatt i Portsmouth-stopperen, er imidlertid Liverpools 33 år gamle finske veteran nestemann på lista.

Greske myndigheter puster lettet ut
Greske myndigheter og UEFA puster i dag lettet ut, etter at man slapp en ”marerittfinale”  mellom Liverpool og Manchester United i Aten. En slik finale ville ha medført enorme sikkerhetsmessige problemer både på fly, flyplasser, i Aten by og inne på stadion under kampen. En reprise av finalen i 2005 skulle borge for en god og avslappet stemning både før, under og etter finalen.

Det største hodebryet for fansen nå virker å være tilgangen på kampbilletter samt å finne ledige hotell i Aten. Newcastle-avisen The Journal skriver at det ikke finnes ledige rom i Aten i dagene 22.-24.mai.

Ingen tur til Aten for Hammill
Utlånte Adam Hammill skulle nok gjerne ha vært med den øvrige Liverpool-delegasjonen til Aten, men må bli hjemme ettersom han skal spille finalen i den skotske cupen for Dunfermline mot Celtic tre dager etter Champions League-finalen.

- Normalt sett ville jeg ha vært langt nede over å miste sjansen til å overvære en så stor kamp som Champions League-finalen, men jeg er egentlig ikke det nå. Å spille finale i den skotske cupen i en alder av 19 år er et fint plaster på såret, uttaler Hammill til The Daily Record.

- Dersom vi ikke hadde spilt oss frem til finalen på Hampden Park hadde jeg nok vært på flyet til Aten. Mine brødre vil overvære begge finalene, og normalt sett hadde jeg reist sammen med dem. Men jeg ønsker å forberede meg skikkelig til kampen mot Celtic, og får nøye meg med å se Liverpool mot Milan på TV. Jeg håper virkelig Liverpool vinner i Aten. Det ville ha vært en flott start på hva som kan bli en utrolig uke for meg i slutten av mai.