Nicol: - Jeg har hatt samtaler med Fowler

Steve Nicol insisterer på at han har hatt samtaler med Robbie Fowler om en overgang til MLS og spill i New England Revolution til neste sesong. Nå håper han scouseren vil vurdere henvendelsen.

Steve Nicol hevder i dag at han har holdt samtaler med Robbie Fowler om en overgang fra Liverpool til New England Revolution, selv om Liverpool-spissen selv nylig benektet at han har vurdert spill i USA. Nicol er som kjent trener for New England Revolution, og den tidligere Liverpool-backen er svært oppsatt på å sikre seg en kontrakt med Fowler til sommeren.

Fowlers kontrakt med Liverpool går som kjent ut etter sesongslutt, og ettersom Benitez allerede har sikret seg en ny spiss i Andriy Voronin, og også linkes til en rekke andre spisser for tiden, tyder mye på at scouseren må ta farvel med Anfield i mai. Da kan spill i Major League Soccer vise seg å være et godt alternativ for 31-åringen.

- Vi vil være interessert i å sikre oss Robbie Fowler om han ikke får forlenget kontrakten med Liverpool. Men først må vi klarere de finansielle aspektene ved en slik overgang, uttaler Nicol til Press Association.

- Jeg har snakket med Fowler, men ingenting er avgjort. Han har vel bare så vidt rukket å stikke stortåa i vannet her. Dette er noe han må tenke på. Det er for øyeblikket helt uvisst om han får ny kontrakt med Liverpool eller om han må flytte på seg, legger skotten til.

Nicol har ført New England Revolution til MLS-cupfinalen de to siste sesongene, men hans lag tapte dessverre begge finalene. I januar mistet man Clint Dempsey til Fulham, og har nå behov for å finne nye stjerner til laget.

- Etter salget av Dempsey har vi litt penger å rutte med, sier han.

Nicol har ellers fulgt godt med på hendelsene i gamleklubben de siste månedene. Det har ikke gått upåaktet hen i USA at Tom Hicks og George Gillett Jr har kjøpt Englands mestvinnende fotballklubb.

- De vanker ikke akkurat i min lokale pub, er svaret Nicol gir på spørsmål om han kjenner til Liverpools nye amerikanske eiere.

Nicol tror imidlertid at Liverpool som klubb vil dra nytte av dette oppkjøpet, og at det kan bidra til å redusere avstanden opp til Manchester United og Chelsea.

- Dette måtte gjøres, og er til klubbens beste. Jeg kjenner David Moores meget godt, og han har kun en interesse bortsett fra sin kone og sine barn, og det er Liverpool FC. Han så åpenbart at han ikke hadde nok penger til at Liverpool kunne kjempe om ligatittelen, og det er hva han ønsker. Derfor har han gjort det som var det beste for klubben ved å selge. Jeg tror Liverpool er 3-4 klassespillere unna å være tittelutfordrere igjen, avslutter han.