NRK ber om unnskyldning

NRK legger seg langflate og beklager overfor liverpool.no løgnen om Liverpool FC på Dagsrevyen i går kveld. Redaksjonssjefen ber om unnskyldning. Gerrard lovpriser Torres.

Liverpool.no har i ettermiddag mottatt følgende e-post fra Rune Haug, som er redakssjonssjef i NRK Sporten:

"Hei, via liverpool.no ønsker vi å beklage den feilaktige meldingen som ble videreformidlet i 21-sendingen i går kveld. Det er viktig for oss å være redelige - så den flaue feilen vil bli rettet opp i kveld. Vi vil samtidig takke for alle tilbakemeldingene vi har fått, vi setter pris på et så stort engasjement for hva vi sender. Lykke til med resten av sesongen! Beste hilsen, Rune Haug (redaksjonssjef NRK Sport - og Forest-supporter)."

Norske Liverpool-supportere reagerte med sjokk og vantro da sportsanker Karen Marie Ellefsen i går kveld hevdet at "UEFA etterforsker Liverpool for kampfiksing etter storseieren mot tyrkiske Besiktas i mesterligaen". En opplysning som overhodet ikke hadde rot i virkeligheten, og som resulterte i et skred av henvendelser til både liverpoool.no og NRK fra opprørte Liverpool-fans.

Gerrard lovpriser Torres
Steven Gerrard skryter av Fernando Torres i dagens Liverpool Echo, og lovpriser spanjolen for alt grovarbeidet han gjør som spiss. Kapteinen mener at Torres fortjener langt mer kreditt for sitt arbeide når laget ikke har ballen enn han har fått så langt.

- Fernando får mye skryt for øyeblikket, og det er velfortjent ettersom måten han har funnet seg til rette i engelsk fotball på har vært bemerkelsesverdig. Han har spilt skremmende bra, mener StevieG.

- Det kan være vanskelig for spillere fra utlandet å finne seg til rette i engelsk fotball, men for øyeblikket ser Fernando ut som han har spilt her i årevis. Alle snakker om målene han har gjort og måten han har gjort dem på, men jeg synes kanskje hans harde jobbing uten ball har kommet litt i skyggen.

- Han er vår første forsvarer, og tillater ikke forsvarere tid med ballen. Nøler de, er han der med en gang. Han ser hele tiden etter muligheter til å hjelpe midtbanespillerne og forsvarerne, og det utgjør en stor forskjell. For å være ærlig, så priser jeg meg lykkelig for at han spiller på mitt lag.

- Det er flott å ha noen som gir deg forskjellige muligheter. Fernando elsker å gå på løp i bakrom, og det gir oss muligheten til å slå tidlig opp mot ham før forsvarerne rekker å reagere. Han har hatt en flott start på karrieren sin i Liverpool, og jeg håper det fortsetter slik i lang tid fremover, avslutter Gerrard.