Ny fotballfest i Harstad

Den driftige supporterklubben i Harstad håper på flere hundre besøkende i forbindelse med CL finalen. Det kan vinnes flotte premier, og overskuddet går til et godt formål.

Lenger ned på denne siden kan du se en oppsummering av noen av de mange supportertreffende som vil gjøre at hele Norge vil være helrødt i forbindelse med finalen mot Milan.

I Harstad arrangerer den lokale Liverpool FC supporterklubben sammen med Grand Nordic Hotell Champions League fest, og i likhet med fjoråret ønsker man også å samle inn penger til en god sak.

400 mennesker var med å støtte UNICEF i 2005, og nå håper ildsjeler som Hans Petter Scheldrup, Arnt Steffensen og Kurt Gulbrandsen at det kommer minst like mange denne gangen.  Årets overskudd vil i helhet gå til stiftelsen Children Burn Care Foundation Ethiopia.  Dette er en organisasjon som har til formål å bygge og drive en brannskade avdeling for barn i Etiopia.

Den nevnte Hans-Peter Scheldrup ble tidligere sterkt brannskadet og ønsker nå å støtte denne foreningen, som er etablert av lege Einar Eriksen ved Haukeland sykehus i Bergen. 

De kan lokke med utrolig flotte premier som skal loddes ut.  De er blitt lovet en Liverpool-trøye, som blir signert etter kampen, og også den signerte trøyen til Kaka fra finalen.  Det siste er ordnet av trener i Tromsø og tidligere Milan-spiller, Steinar Nilssen.  I tillegg har man en signert trøye hver fra Tromsø og Vålerenga.

Prisen pr. lodd er kr 50, og hvis du ikke har mulighet til å kjøpe i Nordic Hall i Harstad kan du bestille ved å sende en e-mail til:  [email protected]

Dørene åpnes kl 18.00 og billetter til arrangementet kan kjøpes i resepsjonen på Grand.