Nye kontrakter for duo

Steven Gerrard og Jamie Carragher klare for å signere nye avtaler. Jose Reina, Xabi Alonso og Momo Sissoko ventes også å skrive under nye kontrakter. Rafa fortsatt på ferie.

Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo forventer man at Steven Gerrard og Jamie Carragher vil skrive under på nye 4-års kontrakter i dag, før scouserne reiser med landslaget til kampen i Estland.  Avtalene ble muntlig avtalt før avreise til Aten og finalen i Champions League.

Benitez håper også at Jose Reina og Xabi Alonso snart forplikter seg til lengre avtaler på Anfield.  Alonso skal fortsatt være en viktig del av fremtidsplanene til manageren, til tross for rykter om at Barcelona ønsker å kjøpe midtbanespilleren.

På Anfield skal man heller ikke være interessert i rapporter om at Juventus har Momo Sissoko i søkelyset.  Rafa vil ikke bare beholde 22-åringen på Merseyside, men ønsker også å tilby den sentrale midtbanespilleren en ny kontrakt.

Echo benekter tidligere rapporter om at Rafael Benitez kommer hjem fra et ferieopphold i dag, men at manageren vil være tilbake på sitt kontor på Melwood ved slutten av denne uka.  Avisen hevder at Benitez ikke har fått noen signaler om hvor mye penger han kan bruke under sommerens transfervindu, og at det ikke har kommet noen indikasjoner på at man for eksempel har økonomiske muskler til å kjempe om en spiller som Samuel Eto’o.