Nye kontrakter for stjernene?

Rafa Benítez bekreftet i dag at Liverpool har åpnet kontraktsforhandlinger med fem nøkkelspillere. Samtidig avviser han kritikken fra Heighway.

Steven Gerrard bekreftet tidligere i dag at han nå var i samtaler med klubben om å forlenge sin kontrakt. Nå bekrefter Rafa Benítez at fire andre også er i forhandlinger om nye kontrakter. Spillerne det gjelder er Jose Reina, Jamie Carragher, Steve Finnan og Xabi Alonso, i tillegg til lagkapteinen.

- Vi har hatt samtaler med fire fem spillere, sa Benítez til pressen foran morgendagens tur til Craven Cottage, rapporterer SkySports.

- Vi bestemte oss for å ta en pause fra forhandlingene fordi vi hadde den viktige semifinalen å tenke på. Men vi prater igjen nå, og forhåpentligvis kan vi bli enige om noe før finalen i Aten. Spillerne har allerede kontrakter, men vi har fortalt dem at vi ønsker å forlenge, og vi er virkelig nære enighet.

Tidligere i dag mottok Benítez kritikk fra Steve Heighway for måten han la seg opp i ungdomsarbeidet. Rafa avviste kritikken om at han ikke hadde erfaring fra arbeid med unge spillere.

- Jeg jobbet i 10 år med Real Madrid, og av alle ungguttene vi jobbet med spilte hele 40 av dem fotball på det høyeste nivået i Spania. Så jeg har litt erfaring på området, svarte Benítez.