Nytt medlemstilbud: Kopite mobilblogg

Liverpool FC Supporters' Club lanserer i disse dager en egen mobilblogg for våre medlemmer. Med mobilbloggen kan du sende bilder og poste innlegg rett fra mobilen.

Det gjør at fansen kan oppdatere bloggene sine når de vil, for eksempel direkte fra kamper, hvis de treffer Steven Gerrard på gata, på fotballpub, i sofaen, med likesinnede osv. Mobilbloggen er gratis og du betaler bare for selve MMS-meldingen.

Vi fikk daglig leder i Supporterklubben, Tore Hansen, til å blogge fra mobil i Liverpool forrige helg. Her er resultatet, og et eksempel på hvordan dette kan gjøre:
http://tore.kopite.no/


Skal du til Aten er dette er must!

 

Slik får du din blogg

Registrer din personlige blogg på www.kopite.no. Deretter er det bare å ta bilder med mobiltelefonen som du sender til din blogg som MMS. Start teksten med kodeord ”blogg” og skriv inn tekst til bildet etterpå.

(eks BLOGG Verdens beste midtbanespiller - Gerrard) MMS meldingen sender du til 1933. Du vil motta en kvittering på mobilen når bildet er publisert. Husk og fortell venner og kjente om bloggen – slik at de kan se dine bilder og gi kommentarer.

 

Spennende premier

Det hele sparkes i gang med en konkurranse om attraktive premier til de beste og mest aktive bloggerne. Vi vil kåre de 10 beste bloggerne i perioden 16-30 mai. Av de 50 bloggerene som har vært mest aktive, vil en jury kåre de 10 beste bloggerne, hvorav en blir valgt til vinner av topp-premien!

 

Oppdatering:

Til de av dere som sendte ’blogg’ til 1933 - uten å ha registrert dere på www.kopite.no først - ber vi dere sende en mail til  [email protected] med mobilnr vedlagt - så vil han rette opp ’feilen’ forløpende.

 

Lykke til og sett i gang og blogg! :)