Nytt møte med eierne etter finalen

Rafael Benitez vil ha et nytt planleggingsmøte med Hicks & Gillett etter finalen i Aten. Pennant med stor tro på fremtiden. Cisse på SportN. Legender på Wembley.

Uansett resultat i Aten på onsdag så tror Rafael Benitez at Liverpool FC har en enestående sjanse til å etablere seg som en toppklubb igjen både hjemme i England og ute i Europa. Stadige fremganger på banen, kombinert med økonomisk støtte fra USA, kan føre til at de helrøde endelig kan kjempe om ligatittelen igjen.

- Uansett hva resultatet måtte bli på onsdag, så må vi erkjenne at klubben er i en perfekt posisjon til å gjøre ytterligere fremskritt. Liverpool har på alle måter potensial til å bli en av de største klubbene i Europa, og ved å nå vår andre Champions League-finalen på to år har vi vist at vi er på vei. Vi har allerede et av de mest berømte navnene i fotballverden, og nå har vi en perfekt mulighet til å dra nytte av det, uttaler Benitez til Liverpool Echo.

- Vi håper stadig å oppnå mer. Selv om vi har gjort det bra i Champions League, er det viktig at vi fortsetter å gjøre alt vi kan for å bli bedre. Det vil bli en viktig sommer. De amerikanske eierne har vært i klubben en tid nå, og har begynt å se hva som er mulig her. Hver gang jeg har snakket med dem har de vært positive, og vi vil snakke sammen igjen etter finalen, avslutter Rafa.

Pennant vil bli Liverpools Ronaldo
Jermaine Pennant slår på stortromma i dag, og sier til Liverpool Echo at han med tiden kan få like stor betydning for Liverpool som Cristiano Ronaldo har for Manchester United.

- Jeg føler jeg har opparbeidet meg en plattform som jeg kan ta ytterligere steg opp fra, og jeg tror jeg kan bli en betydelig spiller for klubben i fremtiden. Det er alltid vanskelig å komme til en ny klubb og bli en hit med en gang, uansett hvor hardt du prøver. Det er ikke mange spillere som gjør suksess i sin første sesong hos en storklubb. Bare se på Cristiano Ronaldo. Han var heller ingen hit i sin første sesong hos Manchester United. Det tok han halvannen sesong før han begynte å vise sitt sanne jeg, sier Pennant til Echo.

- Nå er jeg her, og jeg har blitt vant til tempoet, spillerne og manageren, og ikke minst hvordan vi spiller. Nå føler jeg at jeg virkelig kan slå til neste sesong, legger han til.

- Jeg har ikke vunnet noe her ennå, men så snart jeg får min første medalje, forhåpentligvis i Champions League i neste uke, kan jeg heve hodet å si at jeg har vært en del av et vinnerlag. Du føler det er stort å spille for Liverpool og bli assosiert med klubben. Liverpool FC er kjent verden over, og det gjør meg stolt.

- Dersom manageren ønsker å starte med to store spisser i form av Kuyt og Crouch mot Milan, er det godt mulig jeg får starte kampen. Jeg kan komme til nytte da, med mine innlegg.

Cissé på SportN
SportN viser kampen St Etienne – Marseille med avspark kl. 20.45 i morgen kveld. Marseille kjemper for å kvalifisere seg til neste års Champions League, og håper nok at utlånsspiller Cissé skal bidra med scoringer i så måte.

Legender på Wembley
Tre av Liverpools største legender vil entre Wembleys grønne gress foran morgendagens FA-cupfinale mellom Chelsea og Manchester United. Fotballegender fra de siste 50 FA-cupfinalene vil bli presentert under åpningsseremonien, og blant disse finner vi Liverpool-keeper Ray Clemence, toppscorer Ian Rush og lynvingen John Barnes.