Nytt skadesjokk for PSV

PSV Eindhoven kan ha mistet den viktige midtstopperen Alex for resten av sesongen. Jose Reina vil bli på Merseyside. Djibril Cissé med målgivende mot Lyon.

Liverpools motstandere i kvartfinalen i Champions League har fått et nytt skadeproblem å hanskes med, bare et par dager etter at spissen Arouna Koné ble meldt tvilsom til den første kampen mot de røde. Mannen som sendte PSV til kvartfinalen med sin scoring mot Arsenal, midtstopperen Alex, er trolig ute for resten av sesongen.

Den solide forsvarsspilleren pådro seg nemlig en alvorlig hamstring-skade i gårsdagens kamp mot Excelsior. Brasilianeren skal gjennomgå en scan i dag for å fastslå det nøyaktige omfanget av skaden. Nedrykkstruede Excelsior holdt for øvrig den suverene serielederen til 0-0 på hjemmebane.

PSV-trener Ronald Koeman innrømmer at det ikke ser lyst ut med tanke på videre spill denne sesongen for -Alex.

- Han skulle sparke til ballen, og følte at noe ble revet av. Vi må vente og se, men vi tror det er en avrivning i hamstringen. Er det tilfelle, må vi være glade om han kommer i spill igjen denne sesongen, uttaler Koeman til skysports.com.

Reina vil bli på Merseyside
Liverpool-keeper Jose Reina har i løpet av helgen gjentatt sitt ønske om å bli i Liverpool i lang tid fremover. Spanjolen forteller at han vil begynne samtaler med klubben i sommer. Samtaler som forhåpentligvis ender med at han undertegner en ny langtidskontrakt.

Reina ble som kjent linket til en retur til Spania tidligere i sesongen, men 24-åringen krever å bli trodd på at han har slått rot i Liverpool.

- Jeg er lykkelig her, og ønsker å bli. Vi vil snakke om en ny avtale i sommer. Jeg har to år igjen av kontrakten, men jeg ønsker å være her lenger. Min kone og jeg har akkurat fått vårt første barn, og hun er en scouser. Neste gang får vi kanskje en sønn, og han kan forhåpentligvis velge om han vil spille for Spania eller England, siteres Reina av skysports.com.

Cissé med målgivende
Utlånte Djibril Cissé var nest sist på ballen da Mamadou Niang utlignet til 1-1 for Marseille borte mot Lyon i Ligue 1 i går. Utligningen kom bare tre minutter før slutt. En annen tidligere Liverpool-spiss, Milan Baros,  ga Gerard Houlliers mannskap ledelsen etter 20 minutters spill med et flott skudd, men formsvake Marseille, som har tatt bare tre poeng på sine siste sju kamper, klarte altså å ta poeng fra serielederen. Marseille er fortsatt å finne nede på 8.plass i Ligue 1, 23 poeng bak Lyon.

- Vi skapte flest sjanser, og hadde kanskje fortjent å vinne kampen. Men på dette nivået må du sette sjansene du skaper, uttalte tidligere Liverpool-manager Houllier etter kampen.